SEO поток от seobulgaria.mp

Обложка

SEO поток от seobulgaria.mp

А ти хареса ли тази статия?!?

Както по-рано писах в статията „Новото Chi.mp„, открих, че от скоро chi.mp предлага да добавяте и поток от различни сайтове и ми хрумна една идея, която би била доста полезна за хора като мен, интересуващи се от SEO.

Идеята е много проста – Да се събере поток от статии на SEO тематика, което ще помогне на всички следящи seobulgaria.mp, да са в крак с новостите около SEO.

За момента идеята е да се добавят някой от най-големите източници за SEO новини и статии, като в знак на благодарност, това би им осигурило допълнително Dofollow линкове за всяка една нова публикувана статия.

За момента добавянето в каталога е напълно безплатно и нямам планове някога да стане платено, но си има някой правила, които биха осигурили излишното спамене с безполезни теми.

Публикуването става с извличане на RSS поток от блога, като за да включите блога си е необходимо да отговаряте на следните няколко условия:

 • Блогът ви да има най-малко 5 статии, които са на SEO тематика ( няма значение дали са новини или статии с съвети);
 • Блогът да е само на SEO тематика ( може и да дадете feed от категория в която публикувате статии само на SEO тематика, за целта например, аз ползвам разширението WP More Feeds. );
 • Да се избягва излишното спамене с теми от по 2-3 изречения с единствената цел да си осигурите dofollow връзка.

За да се избягват злоупотребите, блоговете които бъдат дадени за добавяне, ще се преглеждат обстойно, преди и след добавянето им в потока.

Ако желаете да добавя и вашият блог, можете да ми пишете на Virosss(at)abv.bg или да предоставите адресът до вашият feed, като коментар към темата.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

6 Коментара

 1. http://www.evtimoff.eu/component/k2/itemlist/tag/seo?format=feed
  Ето и моят фийд ;)

 2. Joomla Ли ползваш?! Нещо не хареса фиида :(

 3. Ами да :) Какво дава, че не го е харесало? Принципно и другаде съм го ползвал :? :)

 4. Даде ни невалиден адрес :) предполагам не харесва наличието на някой символи в адреса :) Друг урл не можеш ли да измъкнеш?

 5. Пробвай този, макар че предполагам въпросителния е проблема :)
  http://www.evtimoff.eu/component/k2/itemlist/tag/seo?type=rss&format=feed
  Ако не стане, здраве да е ;)

 6. Ц не става, и аз предполагам, че именно проблема идва или от ? или от &. Ако успееш да направиш някакъв друг вариант, пускай…

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове