HTC Rhyme от Smartfonbg.com

А ти хареса ли тази статия?!?

Да си призная, честно през изминалата година забелязах, че доста често, пазарувам през Интернет и още по-учудващото е, че онлайн търговията в България се развива с всеки изминал ден. Въпреки, че все още голяма част от хората нямат доверие на покупката през Интернет, добрите търговци карат потребителите да имат малко повече доверие в онлайн търговията и понеже съм твърдо за покупката през онлайн магазини по ред причини съм решил да си изкажа мнението за всеки един онлайн магазин с който съм имал вземане-даване.

Та… ето и повода за тази моя публикация и по-специално покупката на HTC Rhyme ( старо телефонче с не много скромни габарити, но жената го хареса.. та на него се спряхме. Не много скъп телефон с задоволителни параметри ) от онлайн магазин Smartfonbg.com.

Честно казано HTC Rhyme ме изненада приятно и въпреки, че е типично женски телефон, честно казано в някой отношения е ми допада повече от моят Samsung Galaxy S2, но това е друга тема на разговор… евентуално, ако има желаещи за мнение, на по-късен етап бих споделил по-подробно мое мнение, както и feedback-а на половинката.

Нека всъщност сега да изкажа моите най-искрени поздравления за екипа, който стои зад Smartfonbg.com. Има доста магазини в Интернет, които предоставят най-различни методи за връзка с тях, но обикновено, реално отговарят единствено на телефоните си, а отговора по email е по-бавен. Вероятно именно по тази причина, много от онлайн търговците напоследък взеха да предлагат и контакт по Skype. От опита ми, в 90% от случаите, този скайп го има само за красота и при опит да се свържеш с някого там относно запитване.. си е като да очакваш от умрял писмо.

За моя голяма изненада и щастие, при запитването ми по скайп, от сайт-а отговориха за по-малко от минута. Държаха се любезно и въпреки, че зададох някой меко казано  досадни въпроси, получих адекватен отговор, който всъщност ме накара да се доверя на сайт-а им и да поръчам HTC Rhyme за подарък на жена ми.

Още един + им слагам и за възможността да направя поръчката им и през скайп, като ми спестиха значително време за регистрация в сайт-а, поръчка.. потвърждение по телефона и т.н.

Няма как да не спомен-а и доставката – на единият ден поръчах, а на другият, още рано сутринта, телефон-а беше доставен. Между другото май забравих да спомена, че доставката им е една от най-евтините, които съм срещал в Интернет за подобен род стока.

И за финал, нещо, което ме изненада наистина. Обикновено търговците с цел да се подсигурят за евентуални проблеми с стоката я отварят за тестване, обновяване на софтуер-а с цел добавяне на Българско меню (да… телефона, явно е внесен и поне въпросният HTC Rhyme нямаше Българско Меню, но на кой му пука?!?), което обикновено създава усещането, че телефона не е нов… е тук кутията на телефона си беше с оригиналната лепенка :) :) :) .

Цените на смартфоните в сайт-а не мисля да ги коментирам много… поне на мен ми се сториха едни от най-добрите, които успях да намеря в Интернет.

Всичко това ме кара да мисля, че в България, вече има истински онлайн търговци, които освен печалбата се стараят да изградят и име и много се радвам, че попаднах на този онлайн магазин, който силно препоръчвам на приятели, близки и естествено на вас. Силно се надявам и другите онлайн магазини да имат подобно държание и да разберат, че Интернет може да докара много клиенти, но и може да си вкарате автогол, ако не знаете как да се държите с клиенти.

Именно това пожелавам на хората от Smartfonbg, много доволни клиенти и все така да се отнасят с клиентите си, което вярвам ще им гарантира още по-голям успех и повече продажби.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

2 Коментара

 1. Tiberia

  Здравей, може ли да те питам няколко въпроса? Коректен ли е магазина? Издадоха ли ти касова бележка? Сервизът на гаранцията оторизиран ли е? В какъв вид дойде телефонът – запечатана ли беше кутията? Имаше ли опция преглед?

 2. Мина доста време, а аз май не съм от най-паметливите, но ще се опитам да отговоря по спомен.

  Магазина по мое мнение е коректен. Касова бележка мисля, че нямаше, но не съм съвсем сигурен. Всъщност не съм гледал за касова бележка, понеже доколкото знам, когато пазариш онлайн, касова бележка би трябвало да ти издаде куриера, на който реално даваш парите. Касовите бележки май са важни, ако купуваш от самият магазин. За сервиза не мога да ти кажа, понеже не съм гледал гаранционната карта за подробности, а телефона беше за подарък и сега не знам къде е забутана гаранционната карта за да погледна.

  Телефона пристигна напълно опакован с оригиналната лепенка, която показва, че телефона не е разпечатван. Следователно телефона беше в перфектно състояние и жена ми имаше честа да е първата, която го стартира след разпечатването :)

  На последният въпрос не мога да ти отговоря, понеже не съм искал подобна опция. Сам разбираш, че след като беше за подарък, не върви да разпечатвам кутията и да гледам, но ако това те притеснява, по закона за електронната търговия, можеш да върнеш закупена стока в 7 дневен срок, ако нещо не те кефи, стига да запазиш търговският вид на стоката. Разбирай прилежно и внимателно да разопаковаш стоката, да не махаш защитните лепенки и т.н.

  Смятам, че фирмата си заслужава и аз специално съм доволен от тях, а факта, че в пакета към телефона, бяха ми изпратили и визитка, говори, че се стараят да се наложат и не са измамници, че да си крият контактите :)

  Всъщност защо не направиш като мен? Пиши им по скайп или им звънни по телефона и ги питай всичко каквото те интересува. Доста отзивчиви са и няма да имаш проблеми, колкото и тъпи въпроси да задаваш :)

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове