Emag.bg празнува своят първи рожден ден с подаръци и намаления!

Обложка

Emag.bg празнува своят първи рожден ден с подаръци и намаления!

А ти хареса ли тази статия?!?

Няколко дни, след големите намаления по случай Черният Петък, днес Emag.bg празнува своят първо рожден ден, откакто е отворил врати в България.

По този повод са решили отново да ни зарадват с куп намаления и подаръци под формата на ваучерни за следващи поръчки, което само по себе си е още една страхотна възможност да си подарим нещо по случай предстоящите празници и естествено да отпразнуваме 1-вият рожден ден на този страхотен онлайн магазин от който съм много доволен и който препоръчвам за N-ти път пред приятели и познати и макар, че за Черният Петък, лично аз не успях да си харесам и купя нещо, понеже продуктите с големи намаления са се изкупили преди да стана, се надявам този път да се възползвам, ако намеря нещо интересно на сносна цена.

Между другото, силно се надявам днес екипа на Emag.bg да не повтори грешките си от наскоро преминалата им кампания с големите отстъпки и този път да са се заредили с повечко наличности и някак да са решили проблема с бързите доставки, понеже забелязах, че на 1-2 места имаше оплаквания на хора, които чакат поръчаните от тях неща с доста дни закъснение. Много хора ме обвиниха, че съм пристрастен и едва ли не платен агент на магазина, понеже ги хваля и не им изкарвам кирливите ризи, затова ще спомена и нещата, които не одобрих на предишната им кампания и които смятам, че малко почерниха доброто намерение на компанията да прехвърли една традиция от Америка и в България.

Ето и накратко какво не ми хареса и какво биха могли да подобрят занапред от Emag:

 • Наличностите – Не очаквах толкова бързо да се разпродаде всичко. Може би екипа на магазина, трябваше да предположи, че при толкова агресивна реклама по ТВ и онлайн медии ще предизвика наистина огромен интерес у хората и трябваше да предвидят, че повечето стоки ще се разпродадат на мига. Хубавото беше поне, че екипа се постара и периодично добавяше нови продукти с не лоши отстъпки, така, че да предположим поне, че са си взели поука и ще предвидят занапред подобни неща;
 • Доставките – По принцип не веднъж съм разглеждал продуктите в Emag и навсякъде е описано, че всичко се доставя в рамките на 1 ден, освен в празнични и неделя (в събота доставят). Да обаче в последствие се оказа, че поръчаните промоционални неща няма да пристигнат на следващият ден, а в рамките на около 7-8 дена доколкото си спомням, написаното в официалната им Facebook страница. Разбирам, че такъв обем пратки не се обработва толкова лесно, но е кофти да не предоставиш тази информация, още преди покупката на продукт. Както споменах в една от по-старите си статии, аз съм човек, който обича, когато си купи нещо, то да пристига възможно най-скоро и това беше един от големите плюсове, които им сложих при ревюто за покупката им от тях. От дотук казаното си обяснявам този гаф от страна на емаг от части заради неочаквано големият интерес към промоциите и от там вероятно не са предвидили, че те и спедиторската компания, няма да могат да се справят с обработката на такъв обем продукти и доставянето им на време… макар, че като се замисля, те бяха обявили, точен брой от наличностите, които са предвидени за промоцията, което все пак навежда на мисълта, че би трябвало да се подготвят предварително за да се справят навреме или да бяха оповестили, че в тези дни, поръчките ще се забавят с няколко дни, което според мен е честно спрямо клиентите им.

В общи линии проблемите по-горе не са непреодолими и вярвам, че рано или късно ще си вземат поука и ще подобрят услугите си (силно се надявам дори да е от днес), което ще им донесе още повече доволни клиенти като мен, които да ги хвалят с удоволствие на приятели и познати. :)

Въпреки, че тази година май за сега приключих с подаръците, които бях решил да си подаря, ще хвърля сутринта един поглед, пък кой знае… може да харесам нещо на далавера :) :) :)

За финал бих желал, като един изключително доволен техен клиент, да им честитя първият рожден ден и да им пожелая повече успешни кампании, доволни клиенти и да продължават да усъвършенстват услугите, които предлагат. Имат реалният шанс да променят мнението на Българина относно онлайн търговията в България, така, че им стискам палци да успеят… засега се справят явно добре :)

Наздраве Emag.bg и нека до навършването на вашата втора година от присъствието ви в България, да ни радвате с още много изгодни оферти, както го правихте през изминалата 1-ва година. Успех! ;)

П.С > Между другото, може да хвърлите едно око и на темата за Emag в Bebefon.bg, където има информация и за намаленията, които можете да очаквате днес.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

3 Коментара

 1. По случай първият си рожден ден E mag пуснаха страхотна промоция , изразяваща се в 10% отстъпка под формата на ваучер за последваща покупка от сайта.
  Да ама НЕ!?
  В момента на стартиране на срока за ползване на ваучерите , потребителите с изненада констатират , че същите ваучери са активни само за определени и точно посочени стоки от тях , където цените са завишени в пъти в сравнение с търговската мрежа.
  БЪЛГАРСКА РАБОТА

 2. Всъщност са Румънци, така, че е по-скоро „РУМЪНСКА РАБОТА“ ;)

 3. Николай

  Здравейте, ето и мойте резултати от http://www.emag.bg.
  На 22 декември 2023 поръчах
  Поставка за кола за предно стъкло FENiX® FLY Holder, За таблети 7-10.1″, Черна 12,00 лв
  и о чудо на 29 декември 2023
  Поставка за кола JYL Air за мобилен телефон, Универсална, 360 градуса, бяла 4,80 лв.
  След лутане из сайта и писане с чат ботове, изпратих запитване на което ще чакам. Виждам освен да вземат пари за продукти който не съм желал, ми губят и времето. Стойноста на продукта е малка, и за мен е важно съвсем друго. Загубиха ме като клиент. Надявам се повече хора да вземат от моята загуба.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове