Emag.bg – Black Friday (Черен Петък)

Обложка

Emag.bg – Black Friday (Черен Петък)

А ти хареса ли тази статия?!?

Не е тайна, че напоследък предпочитам да пазарувам онлайн, а след последната ми покупка от Emag.bg, смело мога да твърдя, че съм един от най-големите им привърженици и няма как да не съм въодушевен от последната им реклама по телевизията им по случай Black Friday (Черният Петък), който по традиция се пада винаги последният Петък от Ноември месец всяка година.

Една от причините така да заобичам Emag е, както споменах в предишна моя статия с отзивите ми за този онлайн магазин, страхотните намаления на някой от стоките си всяка седмица. Честно казано аз съм си фен на техниката и по-специално на компютрите, но за момента само 2 пъти успях да видя намалени продукти от които се интересувам.

Първият път не успях да се възползвам да си купя нов процесор Intel i7 4770 с повече от 200 лв. намаление, а вторият път хванах около 15-20% намаление и си накупих разни неща, които съм описал в другата ми тема и фактически беше първата ми поръчка от магазина на Emag и която ме провокира да ги хваля така в блога си и сред приятели.

Втората и също много важна причина е безплатната и бърза доставка до дома… поръчваш на единият ден и на другият, вече нещата са при теб… Аз съм от нетърпеливите и когато си наумя да си взема нещо обикновено паля ските на мига и отивам да си го купя. Именно по тази причина много се радвам, че за разлика от преди година, спедиторските услуги се развиха достатъчно добре, че да предлагат толкова бързи доставки. Един от минусите, които мразех преди е да чакам 2-3 дни, докато ми доставят нещо, което съм поръчал от онлайн магазин.

Имайки предвид впечатленията с които съм останал, а и рекламата, която започна да се върти по телевизията за Emag.bg Black Friday, съм в голямо очакване, още повече, че планирам обновление на компютърната ми конфигурация… и с малко късмет, евентуално бих спестил някой друг лев от подобна промоция… Не знам дали така ми се иска или наистина правилно съм видял, но намаления май ще има за всички категории в магазина и почваха от сорта на 40% до 70% :) Супер а? :) Всъщност дано да се окаже, че стоките които са ми в списъка, да са и в списъка с намаления :) :) :)

За сега списъка ми не е много дълъг, така, че мога да си позволя да направя кратко описание на нещата, които планирам и желая да си купя като подарък за предстоящите празници.

Необходими части за обновление на компютърната конфигурация:

  • Процесор: Intel Xeon E3-1230 v3;
  • Дъно: Asrock H87 Pro4;
  • Ram: 8/16 GB;
  • Евентуално една по-безшумна кутия, например Fractal Design R4.

Други глезотии от които не бих се лишил, ако са на изгодни цени в Emag.bg на Black Friday или Коледно-Новогодишни цени:

  • Хубава комбинирана Експресо машина… Чудя се даже как все още не съм си купил, при положение, че на ден пия минимум по 4-5 кафета, а леко ми писна от разтворимо кафе или досадното варене по 5 минути на мляно кафе;
  • Ъъъъъ май не се сещам за друго, което ми е в списъка, но ще оставя тази точка в аванс, ако ми хрумне нещичко. :)

Всъщност тази статия е добър повод да коментираме кой-какво е решил да пазари за празниците, пък току-виж сме намерили и добри идеи за Коледни и Новогодишни подаръци, затова и ще отправя един въпрос на който, всеки може да отговаря, ако сметне, че има нужното време и желание за това…

А вие какво бихте си купили/подарили от предстоящият Emag.bg Black Friday?

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

2 Коментара

  1. Да се надяваме,че няма да има изкуствено завишени цени предварително и отстъпката ше е базирана на реалната пазарна цена.

  2. Честно казано малко се изложиха с количествата, които доста бързо се изчерпаха ;)

    Докато стана и вече бяха изчерпани, но уж сега се стараят да компенсират, като добавят нови продукти в промоцията… та да видим до вечерта дали ще има нещо изгодно от което да се възползвам :)

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове