Lenovo A319 – смартфон за меломани

Обложка

Lenovo A319 – смартфон за меломани

А ти хареса ли тази статия?!?

Днес искаме да ви обърнем внимание на лекия и компактен смартфон Lenovo A319, който можете да срещнете и с допълнението Music. То не е случайно. Този смартфон е насочен към меломаните, тъй като основните характеристики, които могат да ви привлекат към него, са свързани точно с музиката. От PhonesData неколкократно са обръщали внимание на това колко важно е продуктите да бъдат достъпни за хората, тъй като именно по този начин може да бъде възпитан навика да се доверим на марката и да я последваме, дори и когато пусне на пазара нещо по-скъпо.

В случая със смартфона Lenovo A319 основно негово предимство е вложения от екипа на китайския производител замисъл, той да послужи на хората, които не могат да изтърпят дълго време без музика. Освен това ако ще бъде музика, тя трябва да бъде прослушвана с високо качество. Иначе за какво меломанство става дума!

Слушалките на Lenovo A319 Music се характеризират с подобрено предаване на басовете. Като резултат потребителят получава мощен и чист звук Dolby. За да е удоволствието максимално, техническите параметри на телефона осигуряват 10 часа непрестанно слушане на музика! Освен че можете да слушате музика, можете да обменяте песни много по-лесно от досега. Към придобивките на смартфона ще споменем и възможността да се правят снимки с разширение 5 мегапиксела, както и наличието на двуядрен процесор Mediatek.

Lenovo A319 е единственият по рода си в своята ценова категория смартфон, който разполага със сертифициран кодек Dolby Digital Plus. Този начин на свиване на цифровото аудио позволява на звука да се възпроизведе кристално ясно. В комбинация с подобрените слушалки по отношение на басовото предаване, всеки притежател на този телефон, който е меломан, ще се наслаждава на всяка една песен, защото тя ще е с великолепно качество.

Допълнителен бонус за меломаните е приложението Guvera Music. Става дума за онлайн услуга, която предоставя безплатно достъп до милиони песни, без да изисква те да бъдат записани в паметта на устройството.

Компанията Lenovo е лидер на пазара в Китай, когато става дума за производство на компютри. Концентрацията през последните десетилетия направи така, че компанията в момента се е съсредоточила върху производството не само на персонални компютри, но и на лаптопи, таблети, смартфони, сървъри, принтери и др. Напълно логично е палитрата от продукти да задоволява нарастващите потребности на съвременния човек, който все повече се вълнува от идеята един продукт да бъде максимално многофункционален, да е удобен и да бъде на достъпна цена.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове