Външни ламелни щори – ефикасна слънце-защита за вашият дом.

Обложка

Външни ламелни щори – ефикасна слънце-защита за вашият дом.

А ти хареса ли тази статия?!?

Съвременно решение за намаляване на разходите за енергия и качествена слънцезащита. Представяме на вниманието ви външни ламелни щори от Кипро Бургас.

Дозирането на естествената светлина, ограничаване на поривите на вятъра върху дограмата ни и още много причини можем да отчетем, когато изтъкваме предимствата на външните ламелни щори. У нас са по-популярни вътрешните такива, но знаете ли например, че много архитекти прилагат този вид щори и за сгради, които са насочени именно към ефективно и съвременно строителство. В западната и средната част на Европа тези външни ламелни щори са доста разпространени. Напоследък и у нас потребители разчупват традиционните модели и внасят онзи съвременен акцент към новопостроените жилищни или офис сгради. Мислите си, че като нещо ново и западно европейско производителите на такива слънцезащитни системи ще определят твърде високи стойности на продукта. Това не е точно така, защото при Кипро външни ламелни щори Бургас цени са изключително разумни и достъпни за всяко домакинство.

Ето и няколко от основните предимства, които действително правят ламелните външни модели щори от Кипро Бургас привлекателни както за монтирането им върху частни жилищни кооперации, така и при обществени и търговски такива. Заслепяването по време на работа от преминаващите покрай офиса Ви автомобили или силното слънце през летните месеци несъмнено се отразява на служителите. Функционални и особено практични тези ламелни щори на ниска цена за външна защита са ефективното решение, с което не просто ще ограничите притока на пряката светлина, но и можете да регулирате и температурата в помещенията. Доказани наблюдения показват, че дори без да се използва намесата на климатик именно тези модели могат на намалят с до  градуса температурата в помещенията. Разбира се това автоматично показва , че ролята им не е единствено слънцезащитна, но и ги превръща във високо енергийно средство за пестене на енергия. Понижаването на разходите за електричество са напълно осезаеми и сме убедени, че ще останете доволни от употребата на тези елегантни и съвременни решения, особено и заради ниската им цена.

Друг съществен момент е и факта, че поставени от външната страна на дограмата тези щори няма как да предизвикат парников ефект и така нареченото сълзене на прозорците. Изцяло съобразени със създаването на една здравословна за работа и живот среда тези ламелни видове са разумното практично решение за всеки. И ето в няколко думи какво точно ще получите с избора на външните ламелни щори . Намаляване на разходите, ниски като цена, ефективно регулиране на достъпа на светлина, елегантен дизайн и подобряване визията на фасадата, възможност да бъдат покрити както малки , така и големи площи. Ако и това не е достатъчно за да ви убеди заповядайте в магазините на Кипро Бургас и се запознайте с ниските и приемливи цени на тези уникални и практични съвременни решения за слънцезащита.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове