Сенници за тераса – елегантния начин да осигурим добра слънцезащита

Обложка

Сенници за тераса – елегантния начин да осигурим добра слънцезащита

А ти хареса ли тази статия?!?

Днес използваме разнообрази методи, с които целим да ограничим притока на светлина и топлина в дома си. Ефективността на всеки един от тях обаче зависи от много фактори. Разположението на жилището може да е основен мотив освен традиционните щори да поставите и сенници за тераса Бургас. Борбата с жегата през летните месеци се превръща в самоцел като се има предвид, че в определени дни слънцето може да е толкова силно, че да се наложи не само да спуснем щорите по цялата дограма, но и да прикрием и фасадната част с максимално разпънат сенник.

Днес можем да видим, че почти всеки балкон или тераса има монтиран сенник, особено при тези жилища, които са на по-високи етажи и там всъщност няма как да се използва естествената сянка от дърветата около жилищната кооперация или съседния по-висок блок. Кипро Бургас има практично и конкретно решение, което да ни помогне да се справим с летните жеги. На първо място е комфорта, който сенниците ни осигуряват. Те се поставят на правилното място и могат да покрият доста големи площи в зависимост ат габаритите на терасата ви. За да бъде достатъчно ефективно тяхното приложение Кипро препоръчва електрически механизъм, който се управлява изключително лесно и дами можете да определите какво да е нивото на сенника спрямо местоположението през деня на слънцето.

По-съвременен начин за управление на сенниците за тераси са соларните механизми. Те сами преценят кога и какво да е положението на сенника. С помощта на специален механизъм разположен в най-горната основа на тентата или сенника се получава сигнал, който да указва какво да бъде положението и степента на разгънатост на конструкцията и покривалото. Поради факта, че това са механизми, които тепърва навлизат на пазара можем да кажем, че са малко скъпи за потребителите и ако не покривате голяма площ е по-добре да се спрете на други начини за управление. Но ако покривате тераса на търговска тераса е добре да поставите такъв соларен, който пък ще ви спести време и няма да ангажирате служител, който непрекъснато да следи къде е позиционирано слънцето и да управлява сенника в зависимост от това.

Устойчивостта на един сенник е комбинация от здраво тяло и конструкция, съчетана с акрилни текстили, които осигуряват надеждна и добра засенченост. Кипро Бургас разполага с каталог, от който можете да изберете десен, който да пасне на екстериора и така де не изглежда твърде крещящо и неприятно. Подгответе се за лятото и защитете дома си с практични и функционални сенници, които Кипро Бургас ще изработи по размер и дизайн на клиента.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове