Предимствата на диваните от естествена кожа

Обложка

Предимствата на диваните от естествена кожа

А ти хареса ли тази статия?!?

Естествените материали създават незаменим комфорт и стилна визия

Домът ни не би бил същият, ако в интериора не присъстват елементи от естествени материали. Причината да се спрем на техните изкуствени заместители обикновено е свързана с ценовата разлика. Доводите за обратното обаче са далеч по-съществени, а и инвестицията се отплаща с времето и е напълно оправдана в дългосрочен план.

Когато говорим за обзавеждане, ние трябва да помислим добре и да вземем информирано решение, за да не съжаляваме впоследствие, ако направим по-сериозен компромис.

Диванът е символ на удобство и семеен уют. Трябва да се избира внимателно и след известно проучване. А каква да е изработката, е може би най-същественият въпрос.

Кои са предимствата на диваните от естествена кожа:

1. Високо качество

Ако сравним естествената кожа със стандартната тапицерия, кожата е в пъти по-издръжлива и здрава. Тя не се поддава лесно на увреждания, освен ако умишлено не се нанесат поражения по нея. Качеството й се запазва през всички години на употреба, което е гаранция, че жилището ви ще изглежда като току-що излязло от ремонт.

2. Лесно почистване

Бъдете сигурни, че има огромна разлика между вода или сок, попаднали върху тапицерия и върху кожено покритие. Диваните от естествена кожа са незаменими в това отношение. Трябва ви просто мек парцал и може да попиете течността, каквато и да е тя. Всеки би искал толкова лесна поддръжка – с едно движение и с една кърпа. Семействата, които имат деца, знаят отлично какво означава това, защото при тях разливането и цапането е ежедневие.

3. Адаптира се към температурите

Когато говорим за качествена кожена мебел, това е следващото предимство, което изобщо не е за подценяване. През лятото ние усещаме хладина от кожата на дивана, а през зимата – мека, естествена топлина. Все пак помнете, че за да запазите свойствата й, не е удачно да излагате кожата на директно слънце. Затова трябва да се съобрази и къде да бъде разположен диванът.

4. Гъвкавост и устойчивост

Диваните от естествена кожа запазват формата си, за разлика от дамаските от текстил, които след известен период провисват грозно. Кожата има способността да се разтяга при тежестта от сядането, а след това се връща към първоначалното си състояние. Тя е гъвкава и впечатляващо устойчива!

5. Елегантно присъствие

Няма равенство между диван от кожа и такъв с тапицерия – никой не би могъл да отрече, че присъствието на първия е изключително елегантно, стилно и неподправено. Той ще ви създава приятни емоции в течение на години и винаги ще се откроява като акцент в помещението, което сте избрали за него.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. Лени Стил (Георги Иванов)

    Добра статия за мека мебел, но разчитайте на производители, за да имате гаранция за качество и за лесна логистика до вашият дом

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове