Диван Калифорния – подходящ за всеки дом

Обложка

Диван Калифорния – подходящ за всеки дом

А ти хареса ли тази статия?!?

Време е да замените стария диван с нов и се чудите какъв да бъде той? Искате за малко пари да получите качество и комфорт. Да има достатъчно място за цялото семейство и възможност да настаните гостите, когато остават да преспят у вас. Нашето предложение е именно диванът Калифорния. Последните години той е един от най-купуваните модели точно заради ниската си цена и удобствата, които предлага на клиентите. Доста мебелни фабрики оферират на потребителите този вид и той е един от най-продаваните. Когато купувате такъв се позаинтересувайте от какви материали за носещата конструкция е изработен диванът Калифорния.  Съветваме Ви да го направите тъй като някои производители използват по-нискокачествена дървесина с цел да получат максимална печалба от продукта. Но разбира се това пък се отразява на лошото качество и от там естествено и на живота на дивана. Външният вид може да е идентичен, но това не означава, че материалите, от които са изработени са на ниво. Като най-здрав и използвам материал за носещите части е иглолистната дървесина. Така че ако избраният диван е произведен с такава, то можете да бъдете сигурни, че няма да съжалявате за направената покупка.

Диванът Калифорния е масов и достъпен модел. Той се изработва по стандартни размери (дължина 3,05 м, ширина 2,03 м, височина 0,85 м), като производителите предлагат два варианта: ляв и десен. Това максимално улеснява клиентите в избора им, защото подтиповете са съобразени с това какви са възможностите за позициониране в помещението. Той е изключително функционален. Но винаги се запознавайте по-обстойно с описанието на продукта. В него задължително фирмата описва какви точно размери, механизми, материали и функции предлага диван Калифорния. Базовият модел разполага с клик-клак механизъм, който разгъва облегалката и седалищната част и се оформя площ, подходяща за сън. Точно поради тази си екстра е предпочитан модел за дома. Също така разполага с достатъчно широка седалищна част, която е подходяща за почивка и релакс. Много производители предлагат и вариант, който е с повдигащ механизъм. Образуваната ракла е много подходяща за съхранение на спално бельо или пък други по-обемни вещи. Механизмът е достатъчно опростен и няма нужда да сте инженер за да се справите с него. С един лек натиск на правилното място амортисьорът освобождава горната част и ето сега разполагате с ракла с доста голяма вместимост. Пълнежът на дивана е от полиуретанова пяна. Този материал придава мекота и удобство не само при сядане, но и когато се възползвате от функцията сън. Така имате гаранция за това, че почивката Ви ще бъде пълноценна. За допълнителен комфорт на тялото, основите на му са облечени с дунапрен, който не позволява на тялото да се нарани на ръбове или други метални елементи от сглобяването на конструкцията. Диванът е известен в търговската мрежа и още като холов ъгъл Калифорния. Към него като допълващи аксесоари вървят и 3 броя възглавнички. Те допринасят за максимален комфорт и функционалност на тази достъпна мебел. Предимството тук е, че имате и възможността сами да изберете дамаската. Това е прекрасно, защото ще имате един уникален такъв, който ще можете да съчетаете цветово с останалия домашен интериор, независимо дали ще преобладава висококачествен плат или кожа.

Не изпускайте и коледните промоции, които предлагат производителите. Така Вашият модел Калифорния ще бъде на още по-изгодна цена.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. vrati (Ивайло Генов)

    Каква му е цената на този диван?

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове