Разлика между ъглов диван и холова гарнитура

Обложка

Разлика между ъглов диван и холова гарнитура

А ти хареса ли тази статия?!?

Когато говорим за мека мебел винаги изтъкваме предимствата на тези, които с формата и дизайна си ни дават по-голяма свобода за действие. Днес ще направим сравнение между елегантна холова гарнитура и ъглов диван, за да се уверите в предимствата и двата вида обзавеждане. Гостната, хола или дневната, както и да пожелаете да наричате това помещение е мястото където се събираме не само семейно но и с приятели. За да се осигури удобство на посетителите тук, както и да намерите баланса с естетиката в интериора меката мебел е тази, чието присъствие е повече от необходимост.

Но дали да предпочетете стилната холова компилация от право канапе с фотьойли и табуретки, или пък да насочите вниманието съм към компактния ъглов диван е въпрос на свободно пространство. За съжаление възможностите, които днес жилищата предлагат не са никак приемливи. Кой не би желал да живее в огромен палат и да обзаведе с най-стилните и прекрасни мебели, да не се съобразява с квадратурата на кухнята, спалнята и гостната? Реалността обаче е друга и в тясната и не дотам просторна дневна следва да разположим мебели, които освен да грабват с естетика окото и да бъдат достатъчно практични, да не запълват на 100 % с габаритите си стаята и все пак да имаме усещането за уют и спокойствие.

За подобни ограничени от към пространство помещение разумното решение е ъгловият диван. Ако направите анализ на местата за сядане на холовата гарнитура и ъгловия модел мека мебел ще видите, че реално те предлага една и съща използваема площ. За разлика обаче от обемната гарнитура поставен на ъгъл диванът не само, че заема по-малко пространство от общата квадратура на стаята, но и дава реална възможност да обособите и място където децата да играят или пък да поставите помощна масичка за питиета и други.

Пазара е доста динамичен и непрекъснато предлага нови и интересни, като иновации и решения ъглови дивани. Те се отличават с елегантен дизайн, модерен стил и функционалност, която за всяко едно домакинство е предимство. Възможностите са добри и това е повод потребителите да избират именно такива, които освен, че успяват изключително качествено да организират пространството имат и опции, които да използват винаги, когато са необходими. Вземете разтегателната такава за пример. Допълнителните две места, на които могат да спят гостите Ви са предимство. Така когато родителите Ви идват  на гости няма нужда да ги пращате на хотел. Голямата ракла пък под седалката на лежанката на ъгловия диван са идея за съхранение на спалното бельо. Така че , сами можете реално да прецените дали да изберете за дома си холова гарнитура или компактен ъглов диван.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове