Кухни и кухненско обзавеждане – за какво да гледаме?

Обложка

Кухни и кухненско обзавеждане – за какво да гледаме?

А ти хареса ли тази статия?!?

За домакините и кулинарните любители е една наистина сбъдната мечта да имат голяма, удобна  и стилна кухня. За тях  това е нещо свещено и е от голямо значение, особено след като прекарват по- голяма част от ежедневието си в нея. За това е много важно една кухня да бъде както функционална и удобна за работа, така и красива и приятна като визия. Мебелите за кухня имат възможност да бъдат доста креативни като форма и функционалност, както и разнообразни като дизайн и визия. Техния корпус се изработва предимно от масивна дървесина или ПДЧ ( плоскост от дървени частици), а вратичките на шкафовете могат да бъдат освен от дърво и ПДЧ, също така и от MDF плоскости, като могат да бъдат съчетани с алуминиева рамка и стъкло, там където трябва да има витрина. Всеки отделен модул може да варира от 15 до 90 см като ширина , в зависимост от мястото, на което ще се монтира самата кухненска мебел и от уредите , които ще се поставят в нея.

Мебелите за кухни условно се разделят на горна и долна част, като долния ред шкафове са с височина от 85 до 90 см., в зависимост от това дали ще бъдат поставени свободностоящи уреди или уреди за вграждане, а височината на горните шкафове варира според височината на самото помещение. При проектиране на всяка кухненска мебел, трябва да бъдат съобразени няколко основни елемента – къде се намират изводите за чиста вода и отходна канализация и къде ще бъде изведена кухненската аспирация. Спрямо разположението на мивката се определя и местоположението на електрическите уреди. При уредите за вграждане (пералня, съдомиялна, хладилник) не се изработва корпус на шкафа, а само декоративна врата, която се захваща директно за самия уред. Декоративният плот, който е основаната работна повърхност в кухненската мебел, най-често се изработва от ПДЧ с дебелина между от 8 до 10 см, с термоустойчива ламинирана повърхност, което позволява поставяне на горещи съдове, бе тя да бъде повредена. При желание на клиента кухненският плот може да бъде изработен също така и от мрамор, гранит или технически камък. Между горния и долния ред шкафове се поставят така нареченият гръб, за който се използват най- често тънки ламинирани листи от MDF, а също така и декоративни стъклени повърхности. Целта на кухненския гръб е да защитава стената при готвене от мазнини и пара, за това се използват материали, които издържат на влага и се почистват изключително лесно. Мебелния обков, т.е всички елементи, които участват в сглобяването и движението на отделните кухненски модули, е изключително важно да бъдат с високо качество и устойчиви на износване и по този начин подаряваме на нашата кухня още по- дълъг живот.

Ние от Лени Стил можем да ви помогнем много при избора на кухненски мебели или цялостно кухненско обзавеждане. Имаме изключително богат избор от наличие на кухни във всякакъв стил, както и различни цветови гами.  Класически, изчистени и дизайнерски кухненски модели ще радват вашето око, само посетете нашия онлайн магазин и разгледайте всички мебелни сектори, които предлагаме на Вашето внимание. Ние работим както вече споменахме с материали от висок клас – от корифеи в производството на  кухненски и като цяло всякакви мебели. При нас работят екип от професионално квалифицирани хора, които създават креативни и нестандартни идеи, както за модели, така и за цялостна визия на кухнята . Те създават и творят, а Вие сте щастливците, които ще се радвате на творението. За нас наистина работят голям екип от разнообразни експерти – консултанти, декоратори, дизайнери, монтажисти, ел. техници. За това за нас е от изключително важно значение, да знаем и да се уверим в това, че сме си свършили добре работата. Всички стилове в които работим са изпипани до най- малкия детайл, като напоследък заради модната тенденция наблягаме малко повечко на по- дизайнерските кухненски решения. Тенденцията в модата за производство на мебели и в частност на кухните се променя доста често, а кухненските мебели са зависими и от електроуредите и спрямо тях се променят формата им и дизайна. Освен това излизат нови и по –модерни материали, и за това и конкуренцията в производството на кухненска мебел и от изключително високо ниво. За това „вина” има и строителния сектор, който е активен и допринася изключително много за развитието на мебелния сектор и допринася за неговото модернизиране.

Ние от Мебели Лени Стил разполагаме с магазини, които са позиционирани в град Варна и град Добрич и всички, които желаят да променят или тепърва да обзавеждат своята кухня, могат да заповядат в някои от магазините ни и ние ще им предоставим каталог със всички налични модели, разцветки, стилове и материали на изработка. А тези, които нямат възможност да пътуват и не са от региона, могат да заповядат в онлайн магазина ни. Той е създаден именно поради тази причина, да улесни хората, които не живеят в градовете, в които се намират нашите магазини. В нашия онлайн магазин Вие наистина ще се почувствате като в истинска мебелна палата – всъщност няма абсолютно никаква друга разлика, освен  това че, нямате възможност да докоснете самата мебел, както и нямате как да поискате да видите дадена мостра. Всичко останало Ви улеснява много повече от колкото да ходите и обикаляте по мебелни къщи и складове и да си създавате излишни главоболия- чрез нашия интерактивен магазин Вие можете да си спестите и време и средства и неприятни обикаляния. Изключително удобен и практичен начин да си осигурите мебелиране за своя дом, без дори да ставате от бюрото или дивана и без да с налага да излизате дори. Ние сме се погрижили за всичко- начини да поръчате възможно най- лесно и удобно, време което да ви се каже и да е коректно изпълнено за пристигане на самата доставка. Различни начини на плащане, според самата ситуация в която се намирате. В секцията „ как мога да платя” е описано възможно най- подробно всички методи а те са: Банков превод, онлайн превод, кеш терминал, при получаване на доставката, или ако сте от Варна или Добрич може да оставите капаро при поръчката и в няколко дена преди датата я която мебелите ще са ви готови, може да доплатите и останалата сума. Със сигурност много от Вас са предубедени към този вид наша услуга, именно защото сме свикнали да ни е трудно и да полагаме много повече усилия за постигането на целите си- е, вече може да се убедите ,че ние работим именно за да ви улесним и предложим услуга, която да ви накара да се чувствате по- спокойни в обзавеждането на вашия дом.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

2 Коментара

  1. Кухни (Kuhnia.BG)

    Когато се прави ново обзавеждане, винаги е добре да се довериш на специалист който първо да изготви проект и след това да се мине към изграждането.

  2. Кухнята е място, където повечето хора прекарват доста от времето си вкъщи. Затова съм на мнение, че е по-хубаво, когато е по поръчка, в зависимост от мястото, с което разполагате и личните ви предпочитания. Много са важни хората, с които ще работите, за да могат да направят възможно по-функционална кухня.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове