Защо домакинството има нужда от кухненски диван?

Обложка

Защо домакинството има нужда от кухненски диван?

А ти хареса ли тази статия?!?

За някои да съчетаят дивана с кухнята е доста непонятно, като се има предвид функцията на помещението. Вероятно ако живеете в панелно двустайно жилище ще се съгласим с Вас, но ако обитавате моделен дом комбинацията диван в кухнята е напълно естествено. Да разчупите интериора и практично да организирате всеки сантиметър от площта е това, което е водещо за едно домакинство. В новите жилищни кооперации кухненското място би могло да е достатъчно за да се обособи и уютен трапезен кът, където да се събира цялото семейство. Представяме кухненски дивани, които със своята стилна визия могат да освежат и да направят доста по-приятно жилището.

Височината на седалищната част при тези кухненски дивани е колкото на трапезен стол и това ги прави много подходящи именно за обособената трапезна зона.Несъмнено тук получаваме повече удобство заради достатъчно тапицираната мека мебел, в която с удоволствие се настаняваме. Минимума полиуретанова пяна,  която се поставя е около 10 см, което е доста по-приемливо пред варианта тапициран стол с 1 см дунапрен. Освен това не по-малко удобна е и облегалката на дивана. Например има и ортопедични модели, които позволяват на тялото да се позиционира толкова удобно, че да се почувствате като прегърнати от самата мека мебел.

Всъщност да поседнете на този удобен кухненски диван е най-малката привилегия, която той предоставя на своите почитатели. Ширината на седалката е достатъчна дори да се поизлегнете, ако сте се почувствали изморени от домакинската работа в кухнята. И това не е всичко. Ако имате нужда от допълнително легло отново кухненският диван ще изпъкне със своите полезни функции. Разтегателният механизъм влиза в действие, когато имате гости и вече имате две места за настаняване. Няма да Ви заблуждаваме в това, че този кухненски модел е най-удобната мебел за спане, защото това не е така. Идеята на тази мека мебел с механизъм за трансформация е да бъде използван в редки и спешни случаи, така че да имате готовност да реагирате при нужда.

Но пък няма да спестим хвалебствията по отношение на високият процент функционалност ,която предоставят на всеки един дом. На първо място са с компактни и мини размери, което улеснява намиране на подходящото място за да бъдат поставени.Функцията сън, за която малко по-горе споменахме също е плюс, без значение че се налага да е използвана единствено по празници, когато каните повечко гости в дома си. Мястото за съхранение пък е любимото на домакинята, защото тук тя би прибрала багаж, който не желае да ѝ се пречка пред очите. Може би вече с уверите, че всеки дом има нужда от подобен кухненски диван.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове