Предимства на бамбуковите щори

Обложка

Предимства на бамбуковите щори

А ти хареса ли тази статия?!?

Щорите във всичките им разновидности имат основна цел да контролират притока на светлина в помещението, да предпазят от прекомерно прегряване през летните дни или пък от погледите, любопитно надничащи от съседския прозорец. Предложенията на Кипро днес са за бамбукови щори Бургас. За сравнение с останалите видове текстилни или алуминиеви такива бамбуковите имат наистина впечатляващи качества по отношение на качество, здравина, поддръжка и естетично декоративна роля в помещенията, в които са монтирани.

Бамбука е естествен материал, който всъщност се използва в не малко сектори на индустрията.Независимо от това, че той е вид трева, неговите скрити предимства се дължат на здравината и устойчивостта му на влага и наранявания. Това га прави много използван в мебелното производство където тези видове бамбукови мебели са изключително подходящи за употреба дори в открити пространства. При изработката на щори отново на преден план излиза здравината на материала.  Бамбуковите стебла поради това, че са достатъчно дълги позволяват изработването на разнообразни модели щори. Пръчиците, които са нарязани хоризонтално и подредени под формата а пана са едни от най-примитивните щори, които някога са използвани. Предимството е в това, че при този вид се използва факта, че не е нужно да бъдат подредени плътно една до друга лентите и така светлината прониква и се осигурява доста ефектно осветяване.

Кипро Бургас представя на своите клиенти доста по-модерни и атрактивни щори от бамбук, които са изработени от ламели, регулиращи се с помощта на ръчен или електрически механизъм. Да прозорци, които не са толкова големи настройката, която сами можем  да направим не изисква специални умения и с помощта на въженцето бързо решаваме колко светлина желаем да пуснем в стаята. За сгради, които са с множество офис помещения и големи прозорци се предлагат бамбукови щори с електрически механизми. Те са много удобни, защото с дистанционно управление много бързо манипулирате позицията на ламелите. Тези креативни и съвременно изглеждащи щори ще намерите в магазина на Кипро Бургас. Бамбуковите щори се изработват по размери и в цветове, които клиента може да избере. Предимствата на този вид вътрешни щори е не само в елегантния и естетичен вид, който имат, но и в това, че те са антистатични, не събират прах и същевременно предразполагат към една здравословна среда, независимо дали ще ги изберете за дома или офиса си.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове