Завеси или вътрешни щори? Кой вариант за слънцезащита е по-ефикасен?

Обложка

Завеси или вътрешни щори? Кой вариант за слънцезащита е по-ефикасен?

А ти хареса ли тази статия?!?

Напоследък съвременното домакинство декорира дома си по начин, който не само естетически изглежда по-добре, но и е доста по-практичен. Дори ако вземем предвид това, че завесите, които поставяхме и стигаха от тавана до пода са вее почти неприложими ето ви един начин да спрете да робувате на това да ги перете на специална програма и да ги гладите. Това наистина е досаден и трудоемък процес. Ето основателна причина да изберете нещо по ефективно и доста по практично като вътрешните щори. Много традиционалисти си мислят, че да се поставят щори е скъпо и така ще се наложи да пробиват дограмата и така да нарушат нейната цялост. Всъщност съвременните фирми, които изработват такива модели слънцезащита използват иновативни методи за монтаж, който е лесен и по никакъв начин не уврежда поставената дограма. По отношение на щори вътрешни цени за Бургас – тук ще видите, че дори са много по-изгодни от завесите. Това е така по простата причина, че за да изглежда достатъчно красиво една завеса тя трябва да е достатъчно надиплена. По –просто казано трябва доста повече текстил, който да сложите на релсата или корниза за да има някакъв приятен и естетичен вид. Това надипляне обаче носи доста неприятни моменти, защото именно завесите и пердетата са тези, които задържат най-много домашен прах.

И какво решение е добре да вземете? Правилно е да замените тези вече демоде начини за декорация със стилни и модерни вътрешни щори, които имат доста повече предимства и няма нужда да обслужвате толкова често , колкото завесите. Разбира се решението е изцяло ваше и не искаме да налагаме собственото си мнение, затова преценете дали искате да продължавате всеки месец да накисвате, перете, гладите огромните пердета? Практичната домакиня би предпочела наистина да оползотвори това време в посещение на салона за красота, отколкото да се занимава с такива трудоемки дейности. За повече информация, можете да посетите един интересн интериорен блог .

Цените на вътрешните щори, които предлага Кипро Бургас са изключително достъпни. Те са съвременното решение, с което ще постигнете не просто елегантност и естетика в помещенията, но и завинаги ще се отървете от неприятния прах. Текстилните щори за втрешна употреба са антистатични, предлагат се м богата цветова гама и винаги можете да изберете тези, които да преобразят дома по най-стилния начин. Практичните интериорни решения на достъпна цена – така можем да фокусираме вниманието ви именно към едни от най-правилните решения за декорация на дома. Получавате ефективност и манипулирате щорите така, че винаги помещението да осигури комфортна и уютна атмосфера. Все още ли искате да използвате завеси?

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. щори.com (щори.com - София)

    Ако трябва да сравним завесите с вътрешни вертикални щори, то има ресон. Но ако говорим за роло щори, плисе, Ден и Нощ щори, то те могат да се комбинират. Вътрешните щори са с доста голяма разновидност, като модели, начин на монтаж и визуален ефект.
    Съвременните видове вътрешни щори изпълняват полезна функция и в същото време са много луксозно допълнение към вашия интериор.

    Интериорното засенчване е един от най-често използваните начини за засенчване на стаите, поради което все повече се набляга на дизайна.
    Завесите също се използват, те също предлагат импрегнирани платове и блек аут ефект.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове