Външни ролетни щори – как да изберем най-добрите?

Обложка

Външни ролетни щори – как да изберем най-добрите?

А ти хареса ли тази статия?!?

Знаете ли, че много хора се изненадват как домът им се изолира от шума след поставянето на външни ролетни щори. Поставени с цел защита от атмосферни условия изненадата след монтирането им е още по-приятна именно поради факта, че вече спокойно могат да се насладят на тишината у дома. На практика колкото и да се твърди, че съвременния стъклопакет има високо ниво на изолиране от шум то никога не е достатъчно. Но вижте, ако поставите и външни ролетни щори то тогава нещата значително се подобряват. Конкуренцията на пазара във всеки сектор е наистина голяма и този факт без съмнение се отразява и на това, че външни ролетни щори цена Бургас е доста привлекателна за потребителите и желаещите да си поставят такива.

Най- разпространените външни ролетни щори се изработват от алуминий или пвц ламели. И двата модела са ефективни, но ако държите на това да получите по-високо качество и гаранция за по-дълъг период на използване препоръчваме да изберете алуминиевите щори. При тях издръжливостта е почти два пъти по-висока и със сигурност срока на експлоатация логично ще бъде и по-голям. Затова наистина винаги се водим от цената, но принципно качеството е това, което я определя. Разбира се, че и пвц външните ролетни щори ще свършат доста добра работа. Тук недостатъка им обаче се състои в това, че не всеки производител предлага такива, които са изработени от висок клас пвц ламели и от прекомерното нагряване от слънцето и ниските отрицателни температури през зимата водят до напукването им и от там разрушаването на тяхната цялост. Затова действително преценете внимателно каква цена сте готови да заплатите и дали си струва да платите по-малко като начало, но след това да се налага да правите ремонт по фасадата и щорите. Можете да намерите доста информация за такива неща тук.

Ако търсите надеждност, дълголетие и ефикасна защита заложете на производител, който има достатъчно опит и добра репутация сред своите клиенти. Това е фактор, който дава основателна причина да платите като цена малко повече, но пък за сметка на това ще имате гаранция за качеството на продукта. Винаги проверявайте какво включва гаранционния сервиз и какви повреди покрива. Това е момент, който много потребители забравят да изискат от производителя и така в един момент се оказват в ситуация, в която се налага да правят поръка на нови външни ролетни щори. Проведете предварително проучване, запознайте се с продуктовата гама и моделите външни ролетни щори , които Ви предлагат. Съобразете цената с финансовата си възможност и поръчайте тези, които биха били същевременно изгодни, но и достатъчно надеждни да осигурят ефикасна защита. Успех!

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. "Повече от щори" (Радослав Петров)

    Като човек работещ в сферата, мога да кажа, че алуминиевите външни ролетни щори са най-доброто решение, предлагащо цялостна защита на прозореца и дори помещението. Огромните им предимства като шумоизолация, топлоизолация и защита от взлом ги прави уникални. Като говорим за защита от взлом, нека спомена за модела изработен от екструдиран алуминий, при него е наистина невъзможно проникването на крадци. Най-високо ниво на сикорност се постига с автоматизираните ролетни щори, при тях дори и при спрял ток, моторът не позволява да се повдигне щората кат я блокира.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове