Колко практични и функционални могат да бъдат вертикалните щори?

Обложка

Колко практични и функционални могат да бъдат вертикалните щори?

А ти хареса ли тази статия?!?

Един от най-популярния вид вътрешни щори са вертикалните. Тяхната употреба придава наистина изтънчен вид и естетика на интериора. Подходящи са както за дома, така и за декориране и надеждна слънцезащита на офисни помещения и търговски обекти. Тяхното цветово разнообразие пък дава възможност да се превърнат в акцент и да подобрят атмосферата и средата, която обитаваме. Щори вертикални Бургас ще намерите при Кипро-дългогодишен производител на разнообразни средства за ветро и слънцезащита. Достатъчни ли са обаче предимствата на този модел щори за да се доверим именно на тях? Самото им разположение и вертикалното позициониране на лентите във вертикал дава едно от най-големите им преимущества. Така поставени те няма как да задържат прах и да предизвикват нездравословна следа. Друг особено значим момент е и факта, че могат да бъдат поставени в позиция, която едновременно да пропуска нужното количество светлина и да предоставя достатъчна осветеност в помещението.

Материалите от които Кипро Бургас произвежда вертикалните щори са алуминиеви конструкции и антистатични текстилни ленти. На пръв поглед тези щори изглеждат доста елементарни като технология и монтаж, но сами по себе си са толкова елегантни, че стават любими на много потребители и те ги предпочита пред останалите хоризонтални модели. Освен от текстил за индустриални и производствени помещения могат да се използват и изцяло алуминиеви или дървени ламели, които да се поставят на носачите. Това се налага поради факта, че тези материали могат много лесно да се почистват и дори изцапани с мазни петна или други лесно се отстраняват. Затова поръчката на външни щори от Кипро Бургас ще осигури защита, естетика и функционалност навсякъде където се нуждаете от ефективната им употреба.

Клиентите изцяло заменят завесите с щори, които да поставят от вътрешната страна на дограмата си. Така се постига филтриране и допускане единствено на желаното осветяване и освен това е визуално красиво и елегантно. Вертикалните щори могат да бъдат с дължина колкото е самият прозорец или до пода. Въпрос на виждане и вкус е избора на модел. Много домакини предпочита по-късия вариант като това улеснява почистването на пода, а в същото време и цената на щорите ще бъде по-ниска. Дългите вертикални щори от Кипро Бургас се препоръчват за френски прозорци и за офисни помещения. Така те придават елегантност и обем .

Ако се нуждаете от експертен съвет и професионално изпълнение нашите специалисти Ви очакват на адресите на магазините ни в Бургас. Тук ще получите безплатна консултация и ще имате възможност да изберете вертикални модели за слънцезащита на най-изгодна цена. Очакваме Ви!

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове