Най-добрите съвети за избор на блиндирана врата за всички времена

Обложка

Най-добрите съвети за избор на блиндирана врата за всички времена

А ти хареса ли тази статия?!?

В наши дни при избора на входна врата от жизнена важност е сигурността и закрилата на нашия дом и близки от не толкова добронамерения външен свят. Разбира се, от голямо значение е и визията и другите й характеристики, които ни карат да се чувстваме уютно, спокойно и в „наши води”.  Когато решим да правим покупка на входна врата, трябва да избираме внимателно и по определени критерии, защото желаем опазването на имуществото и неприкосновеността на дома ни. Освен това, вратата издава нашия вкус и представа за стил и дизайн. Входната врата е визитката на вашето жилище и създава първото впечатление у посетителите на дома ви.

Едно много добро решение са различните видове блиндирани врати. Цялостното им проектиране е насочено към максимална здравина, сигурност и устойчивост срещу взлом. Те са освен с красиви външни фрезовани дървесни плоскости, а и с подсилени конструкции от метал, с вградени усилващи елементи, правещи вратата непробиваема. От много голяма важност са заключващите механизми, които в днешно време са доста развити. Имате възможност да избирате между две отделни или една централизирана заключваща система, които са със специални секретни патрони и ключове. Отделно отвън те имат бронировка и капачка против разбиване на самия патрон, който обещава спокойствие на семейството Ви. Вече има възможност дори за аларма с дистанционно, монтирана във вратата, ако вече веднъж сте минали през ужасът от ограбването и искате да го избегнете в бъдеще.

Вариантите са много, когато става въпрос за естетика и красота. Имате огромен избор от прекрасен дизайн на облицовъчните дървесни панели, изработени от МДФ с ламинирано или боядисано и лакирано покритие, съчетани с разнообразие от цветове и обков. Но, разбира се, вратите с дървен материал не са подходящи за имоти, които ще бъдат директно изложени на външни атмосферни условия. В случаите, когато избирате входна врата за къща, удачно е тя да е метална (прахово боядисана) и да има UV защитен фактор.

Друг важен критерий е топло и шумоизолацията. Съответно колкото по-добри характеристики има самия материал, толкова по-добре изолира от външни шумове и атмосферните влияния. Ще направи дома Ви по-уютен, тих и спокоен. Ще Ви ощастливи с изненадващо ниски сметки през зимата, както и по-тихи вечери.

Не на последно място по важност е цената на продукта. В трудни времена като сегашните, всеки иска изгодна оферта или отстъпка, за да му е „според джоба”. Но хубаво е клиента да погледне от друга гледна точка и да направи една добра инвестиция с повечко средства, за да може тя да му се отплати през годините. Да приеме входната си врата като един добър и верен приятел, който мисли и го подкрепя през живота му.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. Пано Кондоянис (Пано Кондоянис)

    Бях сигурен че касова брава на блиндирана врата ще се отвори много трудно, докато видях как ключар я отваря за половин час БЕЗ да разбива, съхранявайки я. От тогава ползвам патрон.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове