На кой магазин за матраци се доверих аз?

Обложка

На кой магазин за матраци се доверих аз?

А ти хареса ли тази статия?!?

Здравейте, искам да споделя невероятните си впечатления от магазин matraci.bg, този онлайн магазин за матраци е истинско бижу в морето от некоректни мебелни фирми и онлайн магазини. Харесах си страхотен матрак, който беше на добра цена и в акция. Възползвах се и от промоцията за безплатна доставка, която беше повече от добра. В този магазин за матраци определено лесно се ориентирах, а това беше много важно, понеже, аз като човек, който грам не разбирам от матраци беше наистина мъст хав.

Обадиха ми се почти невероятно за да потвърдят поръчката ми и още на другият ден матракът беше при мен, поставих го и забравих, че съм разглеждал магазина, че съм купувал и т.н. Другото предимство е, че има огромно разнообразие от марки, типове и размери, което в нашето време е важно, защото всеки има нещо по поръчка, легло, например. Моето беше малко странен размер, извън рамките, но определено това не беше проблем за този онлайн магазин за матраци.

Другото голямо предимство на магазинът, бе, че определено случих на матрак – поръчах си Sleepy – намален от 250 лв на 150, което беше супер добра оферта. Тази марка беше не много разпространена, но се доверих и беше супер, matraci.bg определено ги препоръчаха, като матрак, който се купува доста от хората и имат най – добри отзиви. Матракът ми беше двулицев, което за тази цена, дори и жена ми беше много доволна. Има огромно разнообразие на модели и от еднолицев тип, даже има някакви термо матраци, хибрит клима и какво ли още не,но не разбирам много,та които не разбирам много за какво са и как работят, но някой по – запознат да сподели в коментарите. Ще се радвам да науча нещо ново.

Та, ако търсите онлайн магазин за качествени матраци, който да е коректен и да е на достъпни цени(не казвам, че са най – евтините) просто натиснете на връзката по – горе и ще се озовете на него (хехе). Аз лично съм страшно доволен, а рядко го казвам, особено в днешно време, когато всеки луд си прави магазин в интернет и мисли, че разбира и може да работи с клиенти. А аз определено не съм лесен клиент, с който можеш да се разбереш като му скръцнеш със зъби! Доволен съм от този сайт, посетете го и вие, за да останете и вие доволни.

Ако някой има опит също с него, моля да сподели и да коментира какво си е купил и какви са неговите впечатления от този магазин за матраци.

Благодаря ви за вниманието.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове