Интересни видове матраци

Обложка

Интересни видове матраци

А ти хареса ли тази статия?!?

Знаете ли, че освен различни размери матраци, съвременните матраци могат да се отличават и по особени фактори, за които досега дори не сте се замисляли. Когато става въпрос за интересни матраци е трудно да не споменем модерните ергономични матраци, уникалните ортопедични матраци (казваме уникални, защото те притежават уникални лечебни способности и действат при поне от 80% от случаите или поне така твърдят потребителите, а на тях можем да вярваме, нали?). Всички тези уникални и различни интересни матраци са особени по свой си начин, но можем да включим в дадена обща група, нали? Имаме интересни матраци според вида размери матраци и имаме интересни матраци с особени свойства. Има обаче и просто дизайнерски матраци, които буквално са толкова оригинални, че трудно можем да ги намерим и трудно можем да подминем. Ето за кои точно матраци говорим и които биха ви направили, наистина, огромно впечатление, поради което и не се срещат навсякъде, във всеки сайт за продукти за спалня, във всеки магазин, специализиращ в аксесоарите за сън.

Матраци за гушкане

Ако не сте чували за тях, нека ви кажем няколко думи за тези страхотни и толкова любвеобвилни матраци. Характерното за тях е, че това са матраци, които имат процеп в средата си, тоест, когато гушкате половинката ви, ръката не ви изтръпва, както обикновено. Проблем, с който абсолютно всеки обвързан се е сблъсквал поне веднъж…Хитро, нали?

Интересни форми на матраци

Тотален хит преди повече от 30 години бяха кръглите легла, но с тях дойдоха и кръглите матраци. Днес обаче нещата не стоят задължително в тази последователност и корелацията матраци и легла е вече като кокошката и яйцето, така че не може да се каже със сигурност кои са първи оригиналните и интересни форми матраци или по-различните като оформление легла.

Матраците от гел, макар и вече да са познати на повечето от нас, категорично, няма как да не се причислят към така наречените интересни матраци

Естествено, че първият досег с тях дори е и странен. Повърхността и ядрото са изработени така, че при всеки допир с матрака, мястото на контакт потъва. Виждали сме такива матраци по филмите преди и сме си ги представяли как са наши в бъдещето, но виждате, че както при повечето иновация на съвременния свят, и с матраците прогресът настъпва доста бързо. Страхотното и най-вече полезното на този вид интересни матраци е, че за определен тип хора те са супер полезни. Ако трябва да сме по-конкретни, това са дори определен тип пациенти.  Те са много добър вариант за хора с деликатни мускули и по-чупливи и чувствителни кости, които трудно могат да седят, камо ли пък да спят на твърди повърхности. Горещо съветваме да опитате матраци от гел дори да нямате конкретен медицински проблем, защото удоволствието и по-различното усещане, безспорно си заслужава! Насладете му се, струва си, наистина!

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове