Лубриканти – прекият път към върховното удоволствие

Обложка

Лубриканти – прекият път към върховното удоволствие

А ти хареса ли тази статия?!?

На всички ни е известно, че вагиналното овлажняване е естествен процес, който се случва по време на сексуална възбуда. Не всяка една жена обаче се овлажнява по един и същи начин. Причините за това могат да бъдат наистина разнообразни.

Понякога влияние оказва партньора, в други случаи ситуацията, а в трети е изцяло свързано с нагласата на жената. Добрата новина е, че съществуват иновативни средства, благодарение на които имаме възможността да подобрим значително своя сексуален живот, стига да сме се погрижили предварително да се информираме за тях.

Разбира се, това съвсем не значи, че не съществуват и много други причини, свързани изцяло с физиологичните процеси при човек. Някой от най-срещаните са, когато цената кърми, при навлизането в менопауза, ако страда от някакви хормонални промени, както и при употребата на медикаменти. Тук обаче на помощ идват лубрикантите, за които ви загатнахме малко по-рано.

Какво трябва да знаем за лубрикантите и тяхната роля в живота ни

Що се отнася до това за какво следва да бъдем информирани, преди да дръзнем да се възползваме от предимствата на тези средства, следва да споделим, че можете да си ги закупите както от магазините, така и от аптеките или специализираните секс магазини. Няколко са основните причини, поради които жените прибягват към използването на лубриканти. Ето и някой от тях:

  • Намаляват значително болезненото триене във влагалището;
  • Успяват да подобрят сексуалната възбуда, тъй като стимулират притока на кръв и по този начин се стига до възпроизвеждането на естествени вагинални сокове;
  • Овлажняват клитора, което често пъти води до достигане до оргазъм;
  • Препоръчват се по време на орален секс, както и при анален;
  • Спомагат за поддържане кожата около вагината изключително мека;
  • В случай, че изпитвате дискомфорт по време на сексуалния акт с партньора си, то лубрикантите са в готовност да отстранят това неприятно усещане, посредством лидокаина, който се съдържа в тях.

Важно е обаче, когато избираме подобно средство, то да се замислим съсредоточено върху това какъв точно продукт да закупим и мястото, от където възнамеряваме да извършим покупката. Истината е, че на пазара се предлагат безброй много решения, но не всяко от тях е достойно за нашето внимание. Ето защо нашата препоръка е да се доверите на Sexo.bg, където сме сигурни, че имате реалната привилегия да се възнаградите с лубрикант, за който си струва всяка една стотинка, вложена от вас.

За да се чувствате още по-решителни, преди да пристъпите към използването на подобен продукт, то ние ще вмъкнем, че защитните сили на лубриканта обикновено намаляват дразненето, ако съществува такова, както и предотвратяват всяка неприятна болка, свързана с триене.

Що се отнася до самата безопасност, то редно е да почерпите по-задълбочени знания. Никога не използвайте лубриканти на мазна основа с латексови презервативи, поради простата причина, че течността би могла да унищожи латекса и по този начин да повреди самия презерватив.

На пазара, както и сами можете да се досетите, съществуват изключително много разновидности и вие сами решавате в кой точно артикул да инвестирате вашите пари. Надяваме се да сме ви били полезни и много скоро да превърнете сексуалните отношения с партньора си в истинска наслада и удоволствие.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: biko

Димитър Георгиев - Бико е част от екипа на oнлайн маркетинг агенция IdeaMAX, която предоставя широко разнообразие от дигитални маркетингови услуги с висока степен на ефективност, за което свидетелстват и резултатите. Един от нашите нови проекти е Градската медия - Gradski.bg.
Both comments and trackbacks are currently closed
seperator