Вярно ли е, че можем да се пристрастим към вибраторите

Обложка

Вярно ли е, че можем да се пристрастим към вибраторите

А ти хареса ли тази статия?!?

Днес много от младите мъже и жени са привърженици на секс играчките. Сигурни сме, че почти всяка втора дама държи в нощното си шкафче поне един вибратор, към който да поглежда в моментите, в които се чувства самотна или има нужда да изживее някакво непознато чувство.

В тази статия ще се опитаме да ви разкажем малко повече за изкуствените пениси и дали наистина е възможно да се пристрастим към тях. Ще обхванем и някой други важни въпроси, като това от къде можем да си закупим наистина качествен вибратор, на който да разчитаме тогава, когато се нуждаем от вълнуващо преживяване.

Тук е моментът да споделим,ч е изборът на място, от където да си закупите вашата секс играчка, е един от основните фактори, определящи това колко всъщност доволни и щастливи ще се почувствате след играта с нея. Не забравяйте, че не малко от търговците ви предлагат нисък клас вибратори, които освен,ч е се чупят и развалят бързо, то при направата им не бива използван качествен материал и вместо това усещането от проникването да бъде приятно, то твърде вероятно е да усетите нежелана болка.

Нашият съвет е да разгледате предложенията в онлайн магазина Sexo.bg, където ще попаднете на наистина богат каталог от иновативни и висококачествени творения, създадени с внимание и грижа за едни от най-разкрепостените потребители. Всяко едно от творенията на това място заслужава вашето внимание и ви гарантираме, че нито за миг след това няма да съжалявате за направената инвестиция.

Сега нека продължим напред и по същество, а именно да се посветим на това да ви отговорим дали е възможно да се пристрастите към вашата секс играчка и какво всъщност може да доведе до подобно нещо.

Какво води до пристрастяване към вибраторите

Според някой жени именно на тези вибриращи машинки трябва задължително да им се постави етикет „силно пристрастяващи”, така че хората сами да преценят дали се нуждаят от такъв вид наркотик или предпочитат да реализират фантазиите си по друг по-безобиден начин. Може и да са прави, ние няма как да опровергаем казаното от тях, тъй като сме ставали свидетели на телевизионни сериали, в които главните героини не са искали да напускат дома си дни наред, защото са се забавлявали в компанията единствено на своя вибратор.

Ще ви споделим обаче друга ценна информация и се надяваме тя да може да отговори на един от най-често задаваните въпроси, от страна на дамите, а именно дали изкуствените пениси имат пристрастяващ ефект. Истината е, че стимулациите на вибратора са по-интензивни от всичко останало, което може да се направи и някой жени бързо привикват към тях.

Ако сте пробвали да замените това усещане с нещо друго и виждате, че ефектът не е същият, то се предполага, че ще се върнете към стария и познат метод, а именно вибратора.Тук обаче ще вмъкнем, че това усещане е само временно и ако сте по-разумни и не се вглъбявате кой знае колко в еротичните си фантазии, то бързо ще го преодолеете.

Сигурни сме, че сме ви били полезни и сме успели да отговорим на не малка част от запитванията ви, свързани с това, дали наистина можем да се пристрастим към своята секс играчка и от къде да си я закупим, така че да бъдем удовлетворени от инвестицията, която сме направили!

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: biko

Димитър Георгиев - Бико е част от екипа на oнлайн маркетинг агенция IdeaMAX, която предоставя широко разнообразие от дигитални маркетингови услуги с висока степен на ефективност, за което свидетелстват и резултатите. Един от нашите нови проекти е Градската медия - Gradski.bg.
Both comments and trackbacks are currently closed
seperator