Временна работа в магазин за компютри

А ти хареса ли тази статия?!?

Отдавна се чудех какво да напиша в блога си, което да има пряка връзка с това което ми се е случило наскоро. За съжаление при мен нещата никак не са разнообразяващи, напротив – по еднообразни от всякога, но все пак ето, че най-сетне малко разнообразие.

В общи линии замествам позната за 3-4 дена, докато се върне от морето. Работата както се подразбира от заглавието е в магазин за компютри в гр. Елхово и бих казал е доста интересна на фона на ежедневието от последните 3-4 месеца.

Естествено, както е нормално при мен, нямам особено голям късмет и ми тръгна на коцуз още от първият работен ден. Първо нещо сота се прецака, а след това и касовият апарат, нещо не искаше да се включи, но пък за щастие след малка консултация с техник на касови апарати, всичко си дойде на мястото и можеше да продължа работа спокойно.

В интерес на истината, първият работен ден мина гладко ( като изключим горните 2 инцидента ) и дори забавно. Единственото което е неприятно всъщност е по-скоро отчетната дейност на края на деня, но няма начин когато работиш нещо такова.

Между другото си мисля тия дни, докато работя ако имам малко свободно време да пиша малко интересни статии в новият си сайт – Директория за статии на компютърна тематика. Ще имам възможността да изпробвам някой нови и интересни стоки и да изразя мнението си за тях, а смятам и на вас ще ви е интересно да понаучите това онова.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

5 Коментара

  1. Гледам, че директорията за статии вече има към 20 статии. Честито и успех в развитието й!

  2. Благодаря ;) Надявам се да има още поне 100 пъти по 20 статии, а още повече се надявам да имам възможността след време и да плащам на гост-авторите за статии :)

  3. Не мога да повярвам, че такъв опитен спец като теб не може да си намери работа. Защо не се опитша да дойдеш към София ако не е тайна?

  4. Чак спец, не бих казал, но пък имам добър опит… въпросът е, че повечето фирми искат да имаш нещо като сертификат или поне някаква више близка до специалността, а аз такава нямам :)

    А относно София, честно да си кажа, не знам защо, но не ми харесва там. Прекалено големи разстояния и тази лудница…

    Хубавата новина е, че вече работя и се надявам да е задълго.

  5. София е супер гнусен град и независимо каква работа ми предлагат няма да отида там.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове