WordCamp Bulgaria

Обложка

WordCamp Bulgaria

А ти хареса ли тази статия?!?

Винаги съм се кефил на подобни лекции и никога не съм успявал да присъствам, но пък за това имам приятната възможност да ви подканя вие поне да отидете заради мен, че да има след това какво да се обсъжда.

Тази година, определено не ми върви с присъствието на каквито и да е мироприятия. Наскоро беше SEO конференция 2010 и въпреки поканата на Огнян Младенов, така и не успях да намеря време да присъствам, за което съжалявам адски много… но няма как.

Хубавата новина е, че се оформя едно наистина интересно събитие за всички Wordpress фенове – WordCamp Bulgaria на което най-различни известни личности ще говорят за любимата блог платформа. За момента има някакъв списък с лектори, който обаче доколкото се разбира от официалният сайт на събитието, не е пълен и се очаква да присъстват още лектори, а записалите се вече, може да видите от тук.

Датата на която се очертава да бъде лекцията е 02.10.2010 година, тоест точно след около месец, а местонахождението на събитието ще бъде в гр. София, Студенстски град, ул. Студентски парк 1, цената на билетите ще варира:

  • Закупуване на билета от интернет( за първите 30 билета ) – 25 лв.;
  • Закупуване на билета от интернет( след изчерпване на промоцията) – 30 лв.;
  • Закупуване на билета на място – 35 лв.

Мисля, че цените не са толкова големи и са напълно достъпни, дори за един нормален блогър, които има желание да научи много нови и полезни неща, които биха му помогнали за по-лесното и сигурно блогване.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

2 Коментара

  1. Ще се радвам да се видим там.

    //Бого

  2. Здравей Бого,
    днес писах вече в нова публикация, че ще присъствам, но явно си пропуснал да я видиш. Важното е, че най-сетне успявам да се добера до някое интересно събитие… та ще се радвам да изслушам лекцията… пък защо не и да се запознаем :)

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове