Заплащане за правото да купите часовник на дребно

Обложка

Заплащане за правото да купите часовник на дребно

А ти хареса ли тази статия?!?

Представете си, че търговец на дребно ви информира, че за да купите луксозен стоманен часовник на цена на дребно, трябва да отделите определена сума пари за марката или за магазина, преди да имате право да го направите. За много хора, които може да звучат малко лудо, но това се случва през цялото време в търговците на дребно по целия свят, които са упълномощени да продават някои от най-горещите луксозни часовници, които понастоящем са в търсенето. В действителност клиентите се очаква да плащат няколко пъти стойността на часовника в други часовници, за да могат да имат привилегията да купуват часовник по заявка на дребно. Тази практика е възможна само защото потребителите се примиряват с нея и защото марките я позволяват. Тази стратегия за търговците с кураж да я използват също има полза да им помогне да продават някои от по-малко популярните часовници, които имат в магазина си.

Луксозните купувачи са уникално упорити в това, което трябва да направят, дори когато става въпрос да бъдат помолени да похарчат допълнителни пари. Не забравяйте, че ако имате висок разполагаем доход, вълнението от луксозна покупка на дребно не винаги е в това, което можете да си позволите, а с цената на какво ще го постигнете. Това означава, че редкостта може да е увеличила стойността на някои стоки, в частност часовници над присъщата им стойност. Голяма част от това е, защото редкостта е по-лесна за възприемане от присъщото качество, когато се опитваме да определим общата стойност на продукта.

Сложните и зрели колекционери на часовници имат способността да приемат това за даденост през повечето време. Лесно е да се забрави колко трудно е да се вземе решение за продуктова категория, когато току-що започвате да се впуска в нея. Това може да се постигне само чрез опит и образование като колекционер, който може да прецени присъщата стойност на продукт като часовник. Това означава например, че да се разберете защо Rolex е добър часовник е много по-предизвикателно, отколкото да забележите, че другите го оценяват като добър часовник. Какво да правите, когато е трудно да се сдобиете с часовника, който искате. Ще има повече от достатъчно потребители, които са склонни да бъдат манипулирани да плащат повече просто да се сдобият с правото на чакане за закупуване на желания часовник, който просто трябва да имат. Поставянето на вашето име в списъка на чакащите на търговеца на дребно не е особено полезен, надежден или идеален начин за получаване на часовник, който е трудно да бъде придобит.

Разгледайте нашата колекция от маркови часовници в Watches-bg.com

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове