www.CvetitaHerbal.com представя – Левзея – чудото в хранителните добавки

А ти хареса ли тази статия?!?

Използването на билките в живота ни е почти ежедневно. Широкият диапазон на действие при различни видове заболявания ги прави незаменима част от нашият живот. Не случайно много хора започват деня си с чаша горещ билков чай. Лечебните свойства са свързани с действия насочени не само към здравето, но и тонизирането на човешкия организъм.  Използват се като екстракти в медицината, козметичната индустрия и като добавки към храни.

Не е случайно използването на билките още в древността. Смятало се е, че някои от тах имат способността да прогонват злите духове и с тяхна помощ хората са пречиствали душите си. Широкият им спектър на приложение и това, че са подходящи за прием при почти всяка възраст ги държи в челни позиции при лечение на определени заболявания. Лайка, липа        , жълт кантарион са много използвани при лечение на простудни заболявания. В последните години много често започна де се говори за Левзея. Нейните свойства и лечебни сили изумяват учените. Установено е, че изсушените и корени са извор не само на енергия, но и са в състояние да лекуват успешно редица сериозни заболявания. Предлаганата от www.CvetitaHerbal.com Левзеяе комбинирана с други видове билки, които засилват още повече действието и и я правят незаменим имуностимулант.

С тази билка природата ни дарява с естествен енергетик. Свойствата и да стимулира работата на мозъка подобрява умствената дейност. С приемането на левзея винаги се в кондиция и тонизирани. Много а е ситуацията, при която е открита билката. Изследване при елените във високите сибирски планини показва, че животните увеличават приема и търсенето на корените на левзея по време на размножителния период. Това дало повод на изследващите да се заинтересоват от растението. Не след дълго са установени наличието на вещества и ензими, които са пряко свързани с увеличаване на издръжливостта и половата активност. Освен това използването и има антистрес ефект и повишаване на настроението.

Много спортисти вече използват левзея. Уникални са действията на билката върху хора, които са подложени на високи физически натоварвания. Топенето на мазнините никога не е било толкова тонизиращо и лесно. Обикновено при процесът на отслабване неминуемо нашето тяло, което е подложено на диети се чувства отпаднало. С това и имунитета намалява. Възможни са поява на световъртеж, анемия и други нежелани ефекти. С левзея това няма как да се случи. Силата и да възстановява и стимулира я прави препоръчвана при хора, които желаят да се освободят от нежалите мазнини и излишни килограми. При спортуващите използването на мараловия корен е стимулатор на мускулният растеж. Оформянето на атлетично тяло, което всеки ще забележи вече не е мираж.

Стимулира мускулният растеж и топенето на излишни мазнини, поради което се препоръчва на активно спортуващи хора, които искат да оформят атлетично тяло. Не се препоръчва обаче да се приема левзея с анаболни стероиди, както и с растежни хормони. Задължително се консултирайте със специалист за да не се получат нежелани реакции.

Сериозни са интересите на козметичните компании към свойствата на билката. Известна като силен антиоксидант, тя действа и като средство предотвратяващо стареенето на клетките. Слабата токсичност на растението не бива да бъде пренебрегвано и при започване на прием с цел лечение на определено заболяване следва да се консултирате с лекуващият Ви лекар. Въпреки, че на са известни и доказани вредни действия се препоръчва бременни жени и кърмачки да не приемат левзея. www.cvetitaherbal.com  предлага хранителни добавки, които са произведени от изцяло натурални продукти.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. Бабини зъби (zdravevino)

    Билковите продукти и особенно хранителните добавки на билкова основа са един от най-добрите варианти да поддържате оптимално здраве. Може би най-добрата алтернатива на съвременните лекарства. Бабите и дядовците ни не са пили прахчета, ами са си правили чайове от билки като – бабини зъби, мурсалски чай и пр.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове