ТОП 5 на хранителните добавки за фитнес, които имат смисъл

Обложка

ТОП 5 на хранителните добавки за фитнес, които имат смисъл

А ти хареса ли тази статия?!?

Когато тренирате активно във фитнеса, искате да постигнете максимални резултати. И за да не си губите времето там, предпочитате не само да тренирате правилно, но и да помогнете на мускулите си да се справят по-лесно с натоварването.

Въпреки голямото разнообразие от хранителни добавки за фитнес, не всички са необходими обаче. Някои от тях няма да ви навредят, но и вероятно няма да ви помогнат да постигнете спортните си цели. А вместо тях можете да приемате нещо наистина ефективно.

Ето защо направихме малка класация за най-ефективните и популярните хранителни добавки за фитнес, която се надяваме да ви помогне да се ориентирате в морето от предложения. А ако посетите 4Fitness Shop, няма да сбъркате. Там лесно ще направите своя избор из между десетките добавки за спортно хранене.

И така, ето и нашата класация ТОП 5 на хранителни добавки за фитнес, които имат смисъл:

1. Добавки за качване на килограми

Вашата цел е да натрупате мускулна маса, но не можете да качите килограми? Вашата диета и тренировки са важни, но понякога не са достатъчни. Използването на хранителни добавки за покачване на тегло може да ви даде допълнителен тласък и да видите желаното число на кантара.

Добавките са просто шейк за напълняване, който ви осигурява много калории за кратко време. Този вариант е идеален за тези от вас, който нямат особен апетит и не са почитатели на обилните порции.

Но тези добавки също така ви снабдяват с много протеини, аминокиселини, креатин, L-аргинин, ВСАА и други. Така че, ако не приемате достатъчно протеини с храната и не се храните редовно, този тип добавки могат да ви бъдат само от полза за изграждането на мускули.

  2. Креатин

   Това е може би най-известната добавка на пазара. Тя е полезна за изграждане на мускули, тъй като гарантира, че повече енергия се транспортира до тъканите.

   Всеки, който спортува силово, може да приема креатин и да си осигури повече сила и по-добро мускулно състояние.

    3. Протеини

     Протеиновите шейкове са често срещана добавка за силовите тренировки. Те ще ви помогнат да избегнете загубата на мускули, но също така и да насърчите изгарянето на мазнините.

     С един шейк веднага получавате добра доза протеин преди и след тренировка. Но можете да го пиете и по всяко време на деня.

      4. ВСАА

       Тези аминокиселини са много полезни по време на силови тренировки, тъй като противодействат на загубата на мускули. Това е една от причините да бъдат приемани точно преди, по време или след тренировка.

       Можете да ги приемате като вид защита за мускулната си маса. Ще бъде жалко да загубите част от трудно „спечелените” си мускули веднага щом преминете към режим на калориен дефицит.

        5. Фет бърнъри

         Понякога не успяваме да видим мускулите си, защото са скрити зад излишните мазнини. В този случай могат да ни помогнат придобилите почти „скандална” слава фет бърнъри.

         Те стимулират изгарянето на мазнини, ускоряват метаболизма и могат да ви бъдат полезни по време на „сухия” режим.

         Фет бърнърите съдържат ефективни съставки като кофеин, екстракт от зелен чай, L-карнитин и други. Така че, ако отслабването ви е приоритет, можете да си изберете някой надежден фет бърнър от 4Fitness Shop.

         Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
         PG

         Автор: Андон Иванов

         Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
         Остави коментар или Остави Trackback
         seperator

         Публикувай коментар

         Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

         *
         *

         Защита против спам ботове