Трикрилен или четирикрилен гардероб?

Обложка

Трикрилен или четирикрилен гардероб?

А ти хареса ли тази статия?!?

Това е въпросът който вероятно си задава една дама, когато трябва направи избор. Тук естествено идва и отговорът – колкото повече вещи, толкова по голям гардероб. Той е тази мебел, която има и заема особено място в интериора на дома и в нашите ежедневни потребности. Принципно , когато правим един избор от няколко варианта следва да сме обмислили основните си приоритети и нужди. За да изберем дали гардеробът да бъде с три или четири крила със сигурност сме се съобразили с пространството, с което разполагаме. Не можем да сложим такъв в твърде тясно и малко помещение. Това е мебел , която изисква място. Големите гардероби са подходящи за просторни спални, детски стаи, както и за офиси.

Пазара предлага богато разнообразие и промоционални оферти, от които бихте могли да се възползвате. Дали трикрилен или четирикрилен вариант ще изберете е важно на първо място той да е максимално функционален. Производителите се съревновават да предлагат модели, които са уникални създадени единствено за Вашите нужди. Не е важен само външният вид, но и разпределенията вътре. Колкото по-голям, толкова повече рафтове и чекмеджета можете да предвидите. Всяка уважаваща себе си жена би искала гардеробът и да е добре подреден. Дрехите да са готови за употреба, обувките прибрани, а по-дребните неща поставени в чекмеджета. С един голям гардероб лесно ще постигнете това. Тази мебел е подходяща и за детската стая. Така двете Ви дъщери например ще си имат свои собствени пространства и няма да си пречат и да търсят вещите си.  Имате и предостатъчно място за монтиране на лост в най-горната част на средното крило/ако е трикрилен/ за до поставите връхни дрехи, ризи, сака и други.

Като цяло най-масовите гардероби се използват от фурнир, МДФ /лак или мат/, ПДЧ, дърво и други. Масивен дървен трикрилен гардероб или четирикрилен гардероб ще се впише прекрасно в една спалня в аристократичен стил. Можете да поръчате на производителя да направи същите декоративни елементи, които са гравирани на скрина и леглото например. Така всичко ще бъде в синхрон и ще изглежда още по-уютно и красиво. Ако пък сте почитатели на по-модернистичните тенденции имате възможност да съчетаете МДФ лак с огледало или пък друго , което предпочитате. Няма нужда да сте експерт по интериорен дизайн. Почти всяка голяма мебелна компания може да предложи техен специалист да Ви консултира и да даде правилна насока в това, което търсите. Той ще се съобрази с изискванията Ви и ще предложи най-оптималния вариант. Препоръчително е дори консултанта да направи и оглед на помещението, в което ще бъде поставен гардероба. Така ще има възможност за вземане на точни мерки и ще обозначи най-подходящото място. Попитайте също и кой тип затваряне ще са за предпочитане. Нашето мнение е, че вратите на панти може да са най-евтиният вариант, но не най-желаният и функционалният. Повече пари ще вложите в система с плъзгащи врати, но тя пък за сметка на това ще усвои достатъчно пространство и ще изглежда по-прибрано и подредено. Вратите няма да ви пречат, ако например са отворени и няма да се налага да ги заобикаляте. Вашите изисквания са водещ фактор за да произведем наистина уникален продукт. Трикрилен за всеки.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. мъжки часовници (мъжки часовници)

    Аз лично предпочитам трикрилен гардероб, понеже хем ми заема по-малко място, хем няма как да го напълня хаха.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове