Гардероби с плъзгащи врати – голямото предимство!

Обложка

Гардероби с плъзгащи врати – голямото предимство!

А ти хареса ли тази статия?!?

Дизайнери  и производители се съревновават да ни предлагат огромен избор от видове и типове гардероби. Съчетават основни приоритети и модни дизайни в цялостната визия на тези така нужни за всеки дом мебели. В наши дни гардеробът сам по себе си придобива едно друго значение и не се разглежда само като място за съхранение, но и като функционалност и интериор в жилището.   Те могат да бъдат вградени, свободностоящи, двукрилни, трикрилни, четирикрилни, със стандартно отварящи се врати, тип хармоника или плъзгащи. Независимо от това какъв модел ще закупите Вие при всички случаи на първо място се съобразявате с това къде ще го поставите.

В тази статия ще обърнем малко повече внимание на гардеробите с плъзгащи се врати. Този тип врати са много функционални , поради факта, че нямат нужда от допълнително пространство за отваряне, те използват част от обема на самата мебел.  Друга положителна черта е, че могат да се поставят и на съществуващ гардероб, независимо дали е вграден или друг. Много добре проучете производителите на такива гардероби. Съветваме Ви да го направите, защото има и доста не чак толкова съвестни, които слагат евтини механизми, а цената която взимат е като за качествени и скъпи.  Използвайте специалист, защото най-важен тук е плъзгащият механизъм. Изхождайте от това, че това е най-натоварената част и вероятно няма да искате да го сменяте всяка година. Ако имате малки деца, които обичат да отварят врати и чекмеджета на мебелите механизмите при тези гардероби имат и т.нар. „заключващ механизъм“ . Не си представяйте ключове или пък катинари. Това заключване се изразява по-скоро в това, че за да отворите вратата е необходима малко повече сила, това се отнася и за затварянето. Гардероби с Плъзгащи врати като цяло бихте могли да поставите навсякъде. Те се съобразяват с пространството, което имате.  Целта е максимално да се усвои свободното пространство.

Вратите на гардероба е изцяло Ваш избор. Избере ги в тон с мебелите, които са в помещението. Хубаво е да са от еднакъв или пък близък по вид материал. Не би изглеждало добре например масивен дървен скрин и гардероб от МДФ в едно помещение.  Съобразете се със стила в жилището като цяло.  Материалите които бихте могли да съчетаете например са цветно стъкло с МДФ или ПДЧ. Същото важи и за огледалото. Ако сте суетни можете да заложите на изцяло огледални врати. Всичко е във Вашите ръце.

Оформлението във вътрешната част на гардероба е избор на клиента. Колко рафта ще има, колко чекмеджета и дали да поставите лост за закачалки, на които да слагате палта, сака и други – това решавате Вие. Много производители, които предлагат готови решения за това се съобразяват с различните вкусове на клиентите си. Те проектират вътрешността, така че потребителя сам да избере къде точно да постави рафтовете или пък лоста.

Ако искате нещо уникално, красиво и създадено по Ваша идея можете да наемете интериорен дизайнер , който да Ви помогне. Той със сигурност ще даде добри идеи. Ние пък ще Направим всичко това реалност и ще изработим това точно така както сте си го представяли. И не забравяйте, че мебелите около Вас пресъздават Вашата емоционалност и характер.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове