Шатри под наем – евтин и бюджетен вариант за вашата незабравима сватба на открито

Обложка

Шатри под наем – евтин и бюджетен вариант за вашата незабравима сватба на открито

А ти хареса ли тази статия?!?

В момента да направиш сватба на открито в частен имот или двор е новата гореща тенденция.

Всички знаем, че когато говорим за сватба искаме всичко да е на висота. Когато става дума, обаче, за ограничения в бюджета, трябва да имаме в предвид качествените и евтини решения. Такова решение са по – евтините шатри под наем. И другите по – основни орнаменти в екстравагантната сватба.

Никой вече не желае сватба – стандарт. Всеки иска да изпъкне и да избягват клишетата. На всеки му се иска сватба на остров, на поле с шатри или изградена сватбена платформа.

Колко от младите двойки, според вас, искат да се следва традиционното ? Може да мислите,че ще са необходими доста пари и време за тържество извън ритуалната зала, извън църквата и ресторанта. Може би сте на половина прави. Ако имате зад себе си добра сватбена агенция и използвате по – скъпите неща изгодно – под наем, то сигурно ще ви излезе на същата цена.

Ако разделим бюджета на две, то тези два раздела ще са :

1. Основни разходи – наем на мястото, на което ще се прави сватбата. Наем на шатри, столове, маси, орнаменти. Особено, ако решите да е в голо поле и вие да конструирате сватбата, то разходите ще скочат, най – вече за шатри.

2. Съпътстващи разходи – това са разходи, които са най – вече за обслужването и хората които ще се грижат за доброто преживяване на гостите ви. Усещам, че вече пуфкате, но не забравяйте, че във всеки куверт, във всеки ресторант това е включено!

Ако решите да наемете пищна и красива градина, да я оборудвате с правилните консумативи (шатри, маси, столове, светещи тела и т.н.). То тази статия е за вас. Ще ви покажем от къде да наемете част от тези неща ЕВТИНО и изгодно.

Ще попитате, Ако ще сме в красива градина, как ще се яде? – просто с фирма за кетъринг . Отминаха дните в които тези фирми вземаха луди пари. Конкуренцията в бранша се усили и вече цените са доста приемливи.

Важно : Как да намерим тази райска градина, това кътче от рая?  Ето някой предложения : терени под наем от общините – евтино, но с доста документи; градина от ваши познати на село – леко компромисен вариант;  да наемете специалните места за това – има доста такива, потърсете агенция, но цените са по – солени. Съблюдавайте да няма много хора около мястото, къщи или блокове – ще дразните съседите.

Едно от предимствата на планирането на сватба в къща с двор е, че няма да се чудите, кой къде ще е. Шатрите, столовете, масите  – всички ще са на двора, ако някой му се прииска да влезе в къщата по някаква причина, нищо не го спира. Повечето случай къщата ще се наема за цял ден (24часа), което е страхотно, защото всеки ще може да се възползва от времето си максимално!

Ако времето е лошо, шатрите, които взехте под наем (при това евтино) ще пазят гостите и вас от намокряне. Недостатък са гадините или ако ви изненада времето да е много хладно за сезона.

Шатрите за, които говорихме по – горе, са важен елемент за правилната нагласа на гостите ви. Добре е някъде да могат да се съберат на маса и да са предпазени от изненадващото време.

Евтини шатри под наем има в този сайт. RightRental е доказала се фирма във времето. Шатрите са топ качество, а цените повече от разнообразни. Подходящи са, както за по – бюджетни сватби, така и за луксозни.

Има различни видове, които ви предлагаме да разгледате в сайта на RightRental. Не пропускайте да разгледате и другите елементи, без които една сватба не може – свещници, светещи кубове и други интересни неща.

Дори да изберете къщата като вариант, трябва да нагласите атмосферата. Точно тук идва на помощ RightRental. Ако имате въпроси, консултантите им са изключително отзивчиви и ще направят така, че да разсеят притесненията ви по организацията на сватбата.

Сватбите на открито са все по – разпространени – факт! Класическите такива си отиват.

Ако не ви допада варианта с комбиниране на двор с къща  и искате само двор, то ви препоръчваме да направите списък с по – важните неща. Младоженски подиум (където ще танцувате), осветление, маси, столове, кетъринг, чаши, вилици, лъжици (не пластмасови, разбира се) Шатри, свещници, светещи кубове, декорация и много други дребни детайли. Без тях сватбата ви ще е постна, а никой не го желае. Сетихте ли се за пепелници за пушачите ??

За такъв вид сватба (особено над 50-60 човека) се поинтересувайте и от сватбен организатор. Те знаят точно оборудването, стъпките – една по една в организацията и най – вече ще има кой да е виновен, ако се случи нещо.

Дърпайки чертата се получават около 6000 лева (наеми, украса,меню, алкохол (голям разход), шампанско и др.) Шатрите под наем варират от 500 до 1500. Потърсете евтини и стабилни такива. Шатрата се познава по конструкцията и устойчивостта и. Ако сте на открито не можете да минете без тях. След планиране с месеци да ви изненада времето, трябва да сте подготвени. А шатрата е вашата застраховка. Пресметнете колко шатри, според хората, ще са ви необходими. Консултирайте се с експертите в областта – RightRental.

Благодарим ви много за вниманието, ще се радваме ако сме ви помогнали с насоките. Това е един от най – важните дни в живота и е хубаво да го организираме както трябва! Надяваме се съветите и линковете, които ви дадохме да ви насочат към правилните хора и фирми. Успех!

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове