Тенденции при сватбената фотография

А ти хареса ли тази статия?!?

Модата се променя и това не важи само за гардероба ни, а и за тенденциите при сватбената фотография и видеозаснемане. Снимките от миналото вече са прибрани в кутия на дъното на дълбокия гардероб, за да дадат място на новите тенденции. А те са пъстри и шарени, за да внесат много настроение в предстоящия важен етап от живота ви – сватбата и семейният живот.

Какви са тенденциите при сватбената фотография през 2017г. ?

Разчупени пози, нестандартни идеи, интересен ъгъл на заснеманетова са само част от новостите при сватбената фотография през 2017 г. Разбира се, все още са актуални черно-белите снимки, минималистичните кадри, както и акцентите като интериор, усмивки, предмети и други, но има и някои допълнения.

Например, снимането с дрон е все по-актуално. Защо ли? Защото дава интересна перспектива за събитието. Други интересни тенденции при сватбената фотография са свързани със снимките. На тях присъстват балони, феерия от различни цветове, интересни фонове и дори дим. Все по-важно е къде са правени снимките: дали на открито, сред природата или в градска среда.

Всички статични и нагласени пози от миналото са изместени от автентични емоционални моменти, уловени от умелия професионалист. Все по-често ще видите снимка, на която булката плаче искрено или се усмихва на първия танц с баща си, отколкото фотос, на който тя ще е просто седнала. Важни са емоциите, защото добрият фотограф рисува истории без думи.

Ако искате да запечатате сватбата си от няколко гледни точки, то тогава използвайте поне 2-ма професионалисти. Ще се изненадате колко интересни ще бъдат снимките и видеозаписите ви, тъй като всеки творец има различен подход и  забелязва различни детайли.

Съществуват много на брой идеи за това как да запечатате най-красивите и истински моменти от сватбата си. Важното е на вас какво ви допада. И разбира се, мнението на професионалист. Фотографът знае кое е най-подходящо и ще направи и невъзможното, за да пресъздаде емоциите и красотата от този великолепен ден. Предварително уточнете идеите си с фотографа или видеоператора, за да сте сигурни, че сте на една вълна.

Най-важното е вие да сте щастливи, защото от това зависи колко красиви ще станат вашите снимки.

Източник: Национална асоциация на сватбените фотографи и видеооператори – НАПСФВ

Нека ваша фотосесия и видеозаснемане бъдат неповторими! Бъдете щастливи и много усмихнати на сватбения ден!

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

2 Коментара

  1. Сватбена фотография (Петя Табакова)

    Аз съм сватбен фототграф и наистина харесвам тази статия! :) Поздравления!

  2. Сватбена фотография (Ивелин Иванов)

    Много нестандартни и разчупени сватбени кадри. В нашата фотографска сфера много рядко може да се случи някой колега да те похвали, но това си заслужава! Браво, много добре се е получило!
    Поздрави,
    Ивелин

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове