Тенденции при сватбената фотография

А ти хареса ли тази статия?!?

Модата се променя и това не важи само за гардероба ни, а и за тенденциите при сватбената фотография и видеозаснемане. Снимките от миналото вече са прибрани в кутия на дъното на дълбокия гардероб, за да дадат място на новите тенденции. А те са пъстри и шарени, за да внесат много настроение в предстоящия важен етап от живота ви – сватбата и семейният живот.

Какви са тенденциите при сватбената фотография през 2017г. ?

Разчупени пози, нестандартни идеи, интересен ъгъл на заснеманетова са само част от новостите при сватбената фотография през 2017 г. Разбира се, все още са актуални черно-белите снимки, минималистичните кадри, както и акцентите като интериор, усмивки, предмети и други, но има и някои допълнения.

Например, снимането с дрон е все по-актуално. Защо ли? Защото дава интересна перспектива за събитието. Други интересни тенденции при сватбената фотография са свързани със снимките. На тях присъстват балони, феерия от различни цветове, интересни фонове и дори дим. Все по-важно е къде са правени снимките: дали на открито, сред природата или в градска среда.

Всички статични и нагласени пози от миналото са изместени от автентични емоционални моменти, уловени от умелия професионалист. Все по-често ще видите снимка, на която булката плаче искрено или се усмихва на първия танц с баща си, отколкото фотос, на който тя ще е просто седнала. Важни са емоциите, защото добрият фотограф рисува истории без думи.

Ако искате да запечатате сватбата си от няколко гледни точки, то тогава използвайте поне 2-ма професионалисти. Ще се изненадате колко интересни ще бъдат снимките и видеозаписите ви, тъй като всеки творец има различен подход и  забелязва различни детайли.

Съществуват много на брой идеи за това как да запечатате най-красивите и истински моменти от сватбата си. Важното е на вас какво ви допада. И разбира се, мнението на професионалист. Фотографът знае кое е най-подходящо и ще направи и невъзможното, за да пресъздаде емоциите и красотата от този великолепен ден. Предварително уточнете идеите си с фотографа или видеоператора, за да сте сигурни, че сте на една вълна.

Най-важното е вие да сте щастливи, защото от това зависи колко красиви ще станат вашите снимки.

Източник: Национална асоциация на сватбените фотографи и видеооператори – НАПСФВ

Нека ваша фотосесия и видеозаснемане бъдат неповторими! Бъдете щастливи и много усмихнати на сватбения ден!

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове