Професионален фотограф за вашата сватба

Обложка

Професионален фотограф за вашата сватба

А ти хареса ли тази статия?!?

Професионалистът до такава степен овладява професията фотография, че тя много често се превръща в истинско изкуство. Всеки един е от тях е с нужната квалификация и автентичен професионален опит, които им дават възможност да включват различни стратегии в работата си. Те комбинират своя опит със стремеж към отстраняване на ненужни, ограничаващи и стари стереотипи и модели, които възпрепятстват въображението и свободната мисъл на твореца. Повечето от тях, които са с доказано реноме, са новатори, които постоянно се опитват да се усъвършенстват. Те постоянно следят отблизо последните трендове и взаимстват от най-добрите в света модели, за да задоволят и най-високите изисквания на своите клиенти. Можем направо да кажем, че фотографията е едно от най-важните изкуства.

За да се заснеме една сватба има множество изисквания, за да се пресъздаде събитието като история. Сватбеният фотограф е длъжен да заснеме определени ключови моменти. Това той да не пропуска нито един важен момент е въпрос на неговото тренирано умение на издръжливост, концентрация и всеотдайност към работата. През целия ден, а понякога и през цялата нощ той трябва да следи разказа, който сътворява. В снимките трябва да личи цялостната емоция на най-важните лица и на всеки от гостите. Във всяка една от снимките по естествени и непреднамерен начин трябва да присъства духа, настроението и чувствата на неговите участници, да има център на тежестта, усещането за градеж. Освен тези кадри, добрият фотограф прави и много други допълнителни снимки, които зависят от неговия собствен вътрешен свят, от неговия поглед и мироглед. Това, в което той вижда красота остава запечатано на фотосите му. Той по такъв начин успява да влиза в различните ситуации и групи, че да предизвиква отворени невербални знаци на общуване – атрактивни пози, усмивки, хората се снимат с онези, които харесват. Един фотограф е истински удовлетворен, когато знае, че е хванал най-важните моменти и дори някои моменти, които са убягнали от погледите на другите хора.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

2 Коментара

  1. Светкавици (Александър Йорданов)

    Няма нищо по-лошо от лош сватбен фотограф. Обожавам фотографията, но никога не съм снимал сватба. Това си е цяла нова наука и наистина трябва да се слееш с хората и гостите. Много е важна и техниката. На последната сватба, на която бях имаше двама фотографи с китови обективи, а черешката на тортата беше като видях, че използват вградените светкавици на апарата. Със сигурност младоженците не са останали доволни, но в България вече всеки може всичко!

  2. За да бъдеш сватбен фотограф трябва да имаш много качества. Не може да разчиташ само на това, че може да снимаш или си мислиш, че можеш.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове