Семейното списание Анастасия – един портал за съвети за семейството.

Обложка

Семейното списание Анастасия – един портал за съвети за семейството.

А ти хареса ли тази статия?!?

Привет, скъпи майки, бащи, баби и дядовци, без съмнение през годините ясно си проличава, че в нашето забързано ежедневие трудно можем да направим образован избор за каквото и да е. Това се отнася и за много неща около нашето семейство, като обзавеждане, дрехи, стил, дори и какво да ядем. Затова се превръщаме в едни роботи, които се доверяват на компаниите те да се грижат за нас… Ние от Семейно списание Анастасия смятаме, че е крайно време да се появи на бял свят медия, списание, вестник, както искате го наречете в което да се публикуват най – вече полезни съвети за нашите най – скъпи хора… семейството и нашите деца.

Проекта anastasia.com.mk е на доста години, за първи път сайтът се е появил на бял свят през далечната 1998 година, което го прави, без съмнение, един от най – старите сайтове на балканите. Друг интересен факт е, че след като обновихме страницата и започнахме да публикуваме статии за хората, за семейството с полезни съвети, дори за градината, как да се грижим и за нея, сайтът обиколи социалната мрежа фейсбук и дори се срина от посетители.

Самите собственици на сайтът са семейство, все още млади и жизнени, те са се сблъскали с много неща по пътят да научат, кое е правилно за семейството и кое не, това ги прави безценни във съветите и още повече в това да споделят това е интернет. Целевата аудитория е най – вече майки и бащи… идеята е повече хора в България и Македония, дори и Сърбия да разберат за списанието и да можем заедно да обучаваме на крак майките, как да станат супер мама!

Друг интересен факт е, че хората, читателите на е-новините на списание anastasia.com.mk могат да задават тема, за която да се напише статия или обучително ръководство, така някой друг прави проучването за храната, която даваме на децата ни, бебетата ни и т.н. Важното е да сме образовани и да можем да правим избор, а не да разчитаме на това, което ни учи правителството, което обслужва корпоративни интереси или директно корпорациите.

Можете да погледнете сайтът на www.anastasia.com.mk и да си кажете мнението, може да се каже, че е в зародиш, но потенциалът и отзивите от хората, какъвто го виждаме е много голям и положителен. Смятаме да се преместим и да имаме по – красив, по – функционален и по – достъпен сайт, както да добавим Английска версия за хората, които са в чужбина, но се интересуват от тези неща. Цялата цел на сайтът е една – да си помагаме в отглеждането на нашите малки съкровища, а за целта ни трябва всяка майка, с целият и опит. Нека създадем здраво, силно общество на майки, които се подкрепят, които си помагат и които са готови да споделят.

Благодарим ви за отделеното време, ще се радваме да се включите, независимо дали сте баща или млада майка, всеки може да спомоген за най – бързо разрастващият се сайт за семейно споделяте в интернет – онлайн.

Всичко добро, на добър час ! – от Екипа.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. Мегасилует (Мегасилует)

    Страхотно е списанието. Има интересни статии на всякаква тематика. Според мен обаче трябва да се поработи по дизайна, в момента прилича на най-обикновено блогче. Ако се направи нещо по-така с малко по-красиви елементи на сайта ще е супер. Успех на собственика му!

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове