Superhiks.com.mk – е-списание за вашето всекидневие – за живота, за музиката и хората.

Обложка

Superhiks.com.mk – е-списание за вашето всекидневие – за живота, за музиката и хората.

А ти хареса ли тази статия?!?

В сайтът можете да намерите много новини за здравето, семейството, домът и обзавеждането, екстериорите решения. Независимо дали искате да разпуснете или да се оразовате за нещо полезно, superhiks.com.mk – списание e вашето място за отдих. Концепцията на е-списанието не е нова, напротив, опитваме се да подобрим старата журналистика, публикации и статии по революционен начин за балканските страни. Без съмнение страдаме от липса на безпристрастност и отчетлива дейност на нашите родни медии, по тази причина, решаваме да стартираме с този така ценен проект. Надяваме се да ви стане интересно и да се включите, за да можем да променим заедно начинът по който гледаме на нещата.

Ако искате да публикувате статия, без много притеснения можете да се свържете, чрез контактната форма с нас и да ни предоставите текста. Често отнема няколко дни да го форматираме, настроим, да направим подзаглавия и да поставим снимков материал или видео. Ако разполагате вие с  такива, ще се радваме да ни ги предоставяте със статиите, за да ни улесните максимално. Минималните изисквания са : поне 500 думички, да е граматически и пунктуационно издържан текст, да не е плагиатстван от други сайтове и да изразява вашата лична позиция по проблем, събитие или личност.

Използвайте бутоните за споделяне, за да споделите вашата публикация или новина в списанието superhiks.com.mk и да съберете максимално много читатели, идеята е да популяризираме списанието и то да стане известно не само в Македония, но и в България, Гърция и балканите. Може би малко пресилено, но ще се опитаме, не пречи, а ако стане ще има влияние върху всички ни и ще направи живота ни по – лек, по – лесен и доста по – приятен. Да продължим с това, че в момента наемаме персонал…

Ще се радваме да се включите в нашият екип, в момента наемаме екип от професионалисти с който да можем да ръководим големият прилив на статии в сайта. Изискванията не са големи, може всеки да се включи, ако обича да пише и да споделя вижданията си с другите хора. Опитваме се да се обграждаме само с млади ентусиазирани и нахъсани да променят системата, да променят нещата.

Благодарим ви за отделеното време, ще се радваме да се видим в superhiks.com.mk, за да научите нещо интересно и с радост, ако споделите нещо с другите. Ако имате въпроси, или неизяснени неща, моля не се колебаете да се свържете с нас и да питате.

Всичко добро, от екипа.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове