Сбъдната мечта за всяка малка принцеса: Как да се подготвите за фотосесия

Обложка

Сбъдната мечта за всяка малка принцеса: Как да се подготвите за фотосесия

А ти хареса ли тази статия?!?

Приказна бална рокля, ветрило и красива прическа – имате всичко, което ви е нужно, за да сбъднете мечтата на своето момиченце

Семейните фотосесии са инвестиция, която си струва отделеното време и средства. Ако не държите да създавате спомени за цялата фамилия, направете го поне за децата. Малките и пораснали момичета особено ще са изключително щастливи да позират с любимите си рокли, да се почувстват като принцеси поне за ден и да станат свидетели на резултата от усърдието си пред обектива. Снимките са нещо, към което всички се връщаме с удоволствие, те не губят своята стойност с годините, а напротив – зареждат ни отново и отново с радост и приятни емоции.

Ако искате всичко да протече гладко и без напрежение, трябва просто да се подготвите старателно и да се насладите на момента. Основното, върху което трябва да се фокусирате, разбира се, е облеклото.

Изберете тема на фотосесията

Ако тя е тематична, ще имате цялостна концепция и ще вложите старание върху детайлите, което ще рефлектира и върху крайния продукт. Помислете! Може да го съчетаете с рожден ден, с пролетния или летния сезон, с коледните и новогодишни празници. Който и повод да предпочетете, имайте план каква визия ще търсите.

Принцеса или русалка

Сайтовете предлагат огромно разнообразие, където може да подберете детски дрехи за момиче, след като вече знаете ролята, към която сте се насочили. Може би порасналата дама държи да е принцеса в пищен тоалет? Или е любителка на морските приключения и ще се превърне в русалка? Доверете се на собствения си усет и този на детето, за да превърнете фотосесията в истинско вдъхновение и възможност за творческа изява. Разгледайте различните модели детски дрешки за момиче от justKIDDING и изберете подходящия толает за Вашето дете, за да направите фотосесията наистина незабравима.

Реквизити и дрехи

Препоръчително е дрехите да са с наситени, но изчистени тонове, а по-неутралните цветове лесно се съчетават с останалите аксесоари. Надписите и картинките ще бъдат излишни, освен ако не искате да акцентирате върху тях и това е в синхрон с темата на сесията.

Всякакви реквизити са позволени, стига отново да се вписват в първоначалната ви идея и послание, което искате да оставите. Играчки, шапки, одеяла, цветя, шалове, пъстри възглавнички и закачливи предмети или ветрила – допълвайте смело картината и се забавлявайте!

Дрехи, подходящи за мястото

Когато разсъждавате по въпроса какви да бъдат дрехите за вашето момиченце, съобразете мястото, където ще се проведе събитието. При всички случаи, когато сте в парка или сред природата, те трябва да са удобни, да внасят спокойствие и да отговарят на същото усещане за релакс. Понякога обувките може да се окажат излишни и много по-очарователно ще бъде, ако детето е просто с боси крака. Особено, ако се намирате на плажа или на тучна зелена поляна.

Когато на снимките ще стои още някой член на семейството, дрехите на детето и неговите, трябва да си подхождат. Приема се за банално те са напълно еднакви, но е необходимо поне да бъдат в гами, които си пасват и се допълват взаимно.

Правило е да се избягват прекалено крещящи елементи, пайети, панталони с блестящи нишки и т.н. грабващи окото модни изненади, тъй като същественото внимание трябва да е отредено върху главния герой на снимките.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

2 Коментара

  1. Чудесен текст (Маркетинг агенция)

    Всяка година правя фотосесия със семейството си и съветът, който мога да дам, е подбирайте време, в което можете да я проведете на открито.

  2. Handmade Nel (Нели)

    Добрите фотосесии се получават и когато се включват аксесоари за деца. Зависейки от това дали са вкъщи, навън или определена снимачна площадка, могат да се използват ръчно направени детски одеала, несесери, детски играчки, табелки, шалтета и много други идеи.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове