Дрехите за деца, спасението в прохладните дни. Как да предпочетем марка?

Обложка

Дрехите за деца, спасението в прохладните дни. Как да предпочетем марка?

А ти хареса ли тази статия?!?

Докато минава горещото лято и приятното за плаж време, от време на време, има температурни изненади, които ни поставят в неудобно положение. Когато става дума за деца, това важи в още по – голяма тежест. Как да изберем подходящите дрехи за деца? Коя марка да изберем? Какви да са нашите критерии за избор на дрехи?  – На всички тези въпроси ще се опитаме да отговорим в тази статия.

На първо място е важно да се знае, че материите, които са естествени са винаги с приоритет. Така ще можете да гарантирате, че кожата на вашето най – скъпо същество ще диша свободно.  А това е от голямо значение за децата. Ако предпочитате дънковите модели, можете да прибегнете до по – раздвижени и разчупени модели, които да се харесат и на детето ви. Въпреки, че шортите са за предпочитане, винаги можете да заложете на сигурно с по – тънки дънки. Придържайте се към правилото, че трябва да са по – широки, за да са по – удобни. Комфорта и удобството винаги трябва да са на първо място, когато става дума за малчуганите ни. Облечете детето и наблюдавайте дали може да се движи с лекота, дали прави естествените движения. Ако е много малко, може да се наложи да рискувате с някоя дреха.

Ако трябва да говорим за марки, то може да се поинтересувате от марката Майорал или Losan. И двете са Испански, известни с това, че са в бранша от десетилетия и знаят всеки необходим детайл, които трябва за удобството на детето ви. Няма значение  дали става дума за хладен сезон или горещ, такъв. Марката Mayoral е предпочитана от майките по цял свят, заради удобството и увереността, че са взели правилното решение. Можете да посетите един от най-големите дистрибутори за България oazisbg/com за да разгледате колекциите на марките Mayoral и Losan. Дрехите, които се предлагат са от топ ниво.

Идеалният вариант за дънкова дреха, особено долнище е да има ластик, а не място за колан. Честа грешка е заради бързият растеж на детето и неудобството да се носи колан на дете, което не спира да играе.Циповете или други компромисни варианти, като копчета, не са опция. Не правете компромис и няма да съжалявате. Друг ъгъл от който трябва да погледнем ластика е, че детето сега се учи да се облича и съблича и трябва да го улесним максимално.  Не мислете, че е добра идея да се купуват модели с подплати. Знае се,че те дори не са удобни за възрастни, какво остава за деца. Въпреки това, през зимата са добър вариант, по – добре компромис, отколкото настинка, нали? Ако заложите на марката Майорал, то подберете дънките с по – дебел плат. Ако залитнете по моделите на losan, същото важи с пълна сила.

Дизайна не в всичко, това се отнася с най – голяма тежест за марковите детски дрехи. Защо? Защото те са и по – скъпи. Добре е да се знае, че за децата удобството е номер едно. Свободата да се движат ще ви спести много нерви. Дори много да харесате някой модел и как той стои на детенцето ви, ако не му е удобен, ще съжалявате. Да давате повече пари означава по – голямо качество и удобство за детето, забравете за дизайна!

Погрижете се детето да има всички необходими дрехи, през всеки сезон и време. Нашият съвет е да се оглеждате за промоции на известните марки, за които говорихме – Mayoral и Losan. Често правят отстъпки от по 40% на модели, докато свършат. Дори да не са много сезони, след 2-3 месеца ще са. А вие ще сте много доволни от избора и от предвидимостта си. Огледайте добре сайтовете онлайн дали не ви предоставят безплатна доставка до дома. Това е огромен плюс, защото пестите около шест лева за транспортни услуги. Ако купите дънки или рокля за 20 лв. ( с 40% намаление), то 6 лв. доставка спестена е повече от добре дошла!

Не прибягвайте никога до дрехи втора употреба! Много е грешно да сложите на детето си дрехи, които са били на някой друг. Макар, че гарантират, че са почистени добре, не препоръчваме да се рискува. Ако някой път го решите, то дайте ги на химическо чистене. Според нас, не излиза много сметката, ако можете да купите за 20лв (дори 14, заради безплатната доставка) топ качествена дреха, защо да рискувате с 3-4-5 лева дреха втора ръка, като задължително мине през химическо (още 2-3 лева). А дали ще е съобразено с динамиката на детето ви? Дали то ще се чувства уникално? За 5-6 лева дарявате повече щастие. Нашият съвет, ако имате ограничен бюджет е да следите промоциите и да се възползвате максимално от тях. Може да купите много наведнъж с приятелки или познати, за да ви излезе още по – евтино. Варианти винаги има. Намерете ги!

Това са нашите съвети за избор на детски маркови дрехи. Препоръчахме ви едни от най – големите и утвърдени марки – Лосан и Майорал. Препоръчахме ви и утвърден дистрибутор с голяма история.

Ако имате въпроси или искате да споделите вашата история, то направете го в коментарите, ще се радваме да кажете каквото мислите. От екипа ви пожелаваме хубав и усмихнат ден!

Източник :  http://happydeal.bg/

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

2 Коментара

  1. Много е важно и обувчиците да не запарват, защото става много неприятно иначе. Максимално леки и удобни – вкъщи – с летни чорапки.

  2. BeBuvki (Мария)

    Изключително полезна статия, браво ! Малката принцеска Рая в момента е на етап прохождане

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове