Ръководство за детски летни дрехи. Какво трябва да знаем преди да отидем на море?

Обложка

Ръководство за детски летни дрехи. Какво трябва да знаем преди да отидем на море?

А ти хареса ли тази статия?!?

Детските дрехи за лятото… да, понякога ги купуваме в последният момент. Лятото дойде, това вече е факт. Температурите са доста високи, а с това идва и притеснението когато се разхождаме с нашите дечица. Малките бързо стават по – големи и идва времето да погледнете гардероба на децата. Трудно ще се примерите, че дрехите от миналата година вече не стават на порасналите ви деца. Ще добавим това и, че най – вероятно не са много в тенденция на модните изисквания. Ето какво можете да направите …

Препоръчваме ви да не се водите само по марката и дизайна, а да се съобразите с климатичните особености на вашият град. Все пак оставете малко по – дебели и плътни дрехи, въпреки че лятото е доста топъл месец, бурите и студеният вятър могат да се появят. Макар такива дни да са малко и изключения, по – добре да оставите 1-2 такива дрехи, отколкото да трябва да изваждате и разбърквате всичко за да намерите подходящите. Бъдете подготвени за всичко. Ако почивката ви с децата не е на море, а на планина, то съобразете това и купете по – плътни обувки с удобна подметка. Дългата разходка в планината, за малките крачета, е много голямо предизвикателство. Погрижете се за тях и комфорта им.

След като обсъдихме изключенията, нека се фокусираме върху по – топлата част. Жега, лято е, плажа ни зове. Какво да облечем? Всеки иска детето му да изглежда прекрасно в горещите дни на семейната почивка. От къде да я започнем? Можете да разгледате каталози онлайн на марки като Losan mc-baby и като Mayoral.

Преди семейното пътуване се погрижете за дрешките, които са от първостепенна важност – пончо за плаж, плувна шапка, ако не желаете детето да си мокри косата. Сандали или чехли за плажа. Чорапчета за разходка и да не забравим банските. Една от честите причини за преждевременното прекратяване на семейната ваканция е настинката на детето. Препоръката тук е да не се мокри косата на детето, когато сте на плаж. Ако ще влиза във водата, те така или иначе не излизат от нея, то поставете му плувната шапка. Когато излезе, просто я махнете.

Заложете на качеството, пред голямото количество. Има много известни марки детски дрехи, особено в нашата страна. Препоръката тук е да купувате такива само и единствено от оторизирани сайтове и магазини. Ако вземем например световнопризнатата марка Mayoral, най – реномираните представители на Mayoral за България – OazisBG.com

Там ще можете да намерите огромно разнообразие от летни и сезонни маркови детски дрехи. Друг добър вариант е да закарате детето с вас до магазините на mayoral и да контролирате само процеса. Оставете то да избере, ако е достатъчно самостоятелно вече. Може да се затрудните в огромното море от модели и дизайни, но поне има разнообразие. Преди време това доста липсваше на нашето поколение.

Не оставяйте избора и ходенето по магазините в последния момент. Знаем, че често го чувате, но това не е добра практика. Ако сте харесали нещо го купете – сега. Оставяйки и отлагайки покупката може да ви вземат модела или да забравите и ежедневието да ви грабне,  а  когато дойде времето за почивка да бягате насам – натам и да купувате това което не ви допада – по принуда.

Добър избор за бански са т.нар. дишащи бански, които покриват тялото на детето ви, предпазвайки го от изгаряне, и тялото му се проветрява. Всички знаем как децата палуват и лудуват цяло лято. Припомняме за шапка за плаж. Можете да се ориентирате към по – дизайнерско изпълнение, но не и за сметка на качеството.

Детските дрехи не са всичко. Допълнителните аксесоари за вашето дете са от ключово значение за неговия комфорт. Кожата на децата е много чувствителна, когато са малки, затова намерете подходящ крем, спрей или каквото знаете, че помага. Не забравяйте да напръскате/намажете добре и лицата на слънчицата ви.

Никой не обича да се подготвя за почивка. Понякога дори хората си почиват от подготовката за почивка, а не от работата. Често почивката с деца, не е 100% почивка в онзи смисъл на думата. Ако следвате тези съвети ще увеличите полезното действие. Планирането и правилното организиране винаги е плюс. Ако не сте чували за най – новите модели обувки аква, то потърсете ги. Те защитават до 90% краката на дечицата ви и са дизайнерски. Все пак комбинирайте ги с подбраният предварително аутфит. За планина, заложете на плътни и стабилни обувки. Или на стабилни сандали с чорапче.

Благодарим за вашето скъпоценно внимание! Ще се радваме да споделите тази полезна информация и с други майки и родители в България. За въпроси или да споделите ваша практика използвайте възможността да коментирате публикацията.

Източник :  http://www.14ecee.mk/

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. Камелия

    Не винаги световните марки са най-доброто което може да се намери на пазара! В момента живея в щатите и пазарувам често от наистина известни световни марки за децата ми, а и за себеси. Липсват ми някои от българските сайтове за детски и бебешки дрехи. Поне веднъж годишно се прибираме със семейството ми в България за ваканция и зареждам цялото семейство с дрехи :) Един от сайтовете които пазарувам е http://www.idividishop.com/bg/.
    Не се доверявайте на лъскавите сайтове с „fancy“ дизаин! Аз лично когато открия нов сайт си поръчвам едно две неща за да видя какво е качеството на продуктите и как се отнасят със своите клиенти. Не се притеснявам, че ще загубя парите си за поръчаните дрехи, защото всички сайтове в наши дни имат опция за връщане на стоката или замяна, така че ги изпробвам на воля :)
    Също като този блог! случайно попаднах на него, но всяка една статия ми е интересна и донякаде полезна :)

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове