Равни или високи обувки ще са на мода това лято?

Обложка

Равни или високи обувки ще са на мода това лято?

А ти хареса ли тази статия?!?

Това лято абсолютен хит са платформите и ниските сандали. През лятото стъпалата са изложени на голям риск от травми. Добре е да редувате носенето на обувки с плоски подметки с по-високи модели обувки. Ето няколко аргумента „за“ и „против“ ниските пантофи и сандалите с платформа.

Равните обувки са универсални и отиват почти на всякакъв вид дрехи. Тази година е модерно те да контрастират с цвета си на тоалета. Колкото повече камъни, капси, мъниста, декорации и бижута има по-тях, толкова по-добре. Особено модерни са сандалите и пантофите с равни подметки, от които се извиват ленти, верижки или каишки, които грациозно да обвиват крака. Те са и най-добрата алтернатива на високите токчета, от които краката бързо се изморяват.

Недостатъците са, че за да ви пасват би било добре да имате идеална фигура. Ниските сандали и пантофи не стоят добре на големи прасци, на нисък ръст или ако сте с няколко излишни килца. Освен, че изглеждат леко нехайно и непретенциозно, те са младежки и подходящи за по-обикновени ситуации. За по-официален случай е добре да заложите на по-високи обувки, като тези на фирма Sportmoda.bg, за да изглеждате по-елегантни. За вечерни поводи, ако искате да излезете от рутината и да излъчвате повече сексапил, също би било по-подходящо да съчетаете тоалета си с по-високи обувки.

Сандалите с платформа са много удобни за носене, тъй като изпълняват едновременно ролята на токчета и удобна подметка. Обувките с платформа стават модерни още през тридесетте години, но разцветът на тяхната популярност е през седемдесетте години. Осемдесетте години се утвърждава популярността им. Те визуално ви карат да изглеждате по-стройни и по-високи.

Платформата, освен че е висока и може да доведе до изкълчвания и счупвания на глезена, лишава крака от нормалния начин на ходене. Когато ходите с ниски подметки или с обувки с малък широк ток, опирането до земята на петата и върха на пръстите стимулира много вътрешни органи. При платформите това няма как да стане, освен това мускулите, поддържащи свода на стъпалото се отпускат, което може да доведе до дюстабан. Сандалите на платформа не трябва да се носят с прави или много тесни поли, с рокли по тялото, или с клинове, защото така тялото изглежда по-едро и по-тромаво.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

2 Коментара

  1. Тази статия определено трябва да я прочетат повече жени. Би била много полезна за всяка една. Аз лично предпочитам моята жена да носи равни обувки. Само при някой изключения токчета, офицялни случеи и т.н!

  2. Най-удобните обувки са маратонки. В http://www.sportfaster.com ще откриете маратонки на най-ниски цени с най-високо качество. Онлайн магазин за маркови оригинални спортни стоки. Оригинални маратонки, маратонки адидас, маркови маратонки, анцузи адидас в магазина на SportFaster

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове