Модни течения при обувки през идните топли месеци!

А ти хареса ли тази статия?!?

Малко по-малко минава зимата, а с него  и сезона в който трябва да си купим нови летни обувки. Има такова разнообразие от летни обувки, че да се чуди човек на какво да се спре – от обикновените санадли, с които е най-удобно да се ходи, до високите, стилни и умопомрачаващи токчета.

Всички жени знаем, че един чифт нови обувки могат да променят тотално цялостната ни визия и да повлияят на нашето самочуствие. Ето защо винаги трябва да следим модните тенденции и актуалностите в света на обувките. С наближаване на летния сезон трябва да се поинтересуваме и какви са очакваните новости при обувките. Както всяко лято, то и това на мода си остават най-много сандалите, високите токчета и навлезналите напоследък обувки с платформа.

Обувките с палтформа се оказват доста добър приятел на жената. За разлика от тънките токчета, които са неудобни за ходене по улиците и парковете, платформите са много по – подходящи и удобни. Голямото им разнообразие ги прави перфектни за всякакъв вид събития  – от разходка с приятели до лудо парти в някой бар на плажа. Макар, че имат един малък недостатък, който всъщност не се оказва толкова малък, защото е свързан със силния пол. Статистики показват, че голяма част от мъжката аудитория не си „пада“ по обувките с платформи, а напротив даже те са най-малко привлекателни за тяхното око. Летните ботуши са следващите обувки, които мъжете не понасят, а след тях се нареждат гумените обувки.

“Летните ботуши” това си е чиста подигравка за васяка самоуважаваща се дама. Те са грозни на външен вид, смешни и могат да предизвикат топлинен удар на краката в горещите летни дни, а от запарването идват и другите проблеми – гъбички, изпотяване и куп други неприятности, които една жена може да причини сама на себе си. Ако носим ботуши през лятото, какво следва – да почнем да носим „зимни сандали“ през зимата ли?

Когато става въпрос за удобство и небрежен стил, то равните сандали си остават на първо място в класациите. Главните акценти при този тип обувки тази година са флоралните мотиви, змийските принтове, панделките, райетата и плетените детайли.

„Присънят ли ви се обувки с висок ток, това означава, че сте много суетни.“  – тълкуване на съновник. Истина или не високите токчета  са си високи токчета. Жените носещи обувки с висок ток са стилни, самоуверени, с високо самочуствие и не на послено място много секси. Този тип обувка си остава класика в жанра, те винаги са на мода и определено са харесвани от мъжете.

Независимо от вашият избор, просто трябва да се забавлявате, да експериментирате, да бъдете дръзки, но все пак и да се запази високо ниво на стила!

Те трябва да бъдат удобно, красиви и едновременно да ни е прохладно в тях. Сандалите са най-универсалните обувки за летния сезон, те отговарят и на трите критерии за  летни обувки. С предостоящият сезон, предстоят и нови модни тенденции.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове