Подходящите обувки за вашата рокля

Обложка

Подходящите обувки за вашата рокля

А ти хареса ли тази статия?!?

И така, често вие момичета се чудите какви обувки да изберете, които хем да подхождат на роклята ви, хем да изглеждате стилно и да се чувствате удобно с тях? Тогава тази статия е точно за вас!

Обувки за къса рокля

Голямо разнообразие от обувки ще бъдат съчетани с къса рокля. Обувки с токчета, сандали с катарама са подходящи за лятна къса рокля, а боти и високи ботуши за есенни модели. Модните обувки трябва да отговарят на стила на роклята. Това ще ви придаде хармонична визия. Цветът може да бъде в този на тоалета ви или да контрастира с него.

Обувки с дълга рокля

Много момичета вярват, че тъй като роклята е дълга, обувките няма да се виждат под нея. Веднага ви идва на ум историята „Пепеляшка“, позната на всички от детството ни. Между другото, там феята не й позволи да отиде на бала със стари изтъркани ботуши. И тя постъпи абсолютно правилно! И така, какви обувки ще паснат на дълга рокля?

  • Балетни обувки – Тези обувки са незаменими за летни разходки, за ходене на кино или пазаруване, но могат да изглеждат добре и с дълга рокля.
  • Обувки на висок ток – При избора на такива обувки роклята трябва да е до глезена, в противен случай тя ще покрие целия чар на избраните обувки. В зависимост от цвета на роклята, нейния стил и дължина, обувките могат да се превърнат както в ярък акцент, така и в част от цялостната визия.
  • Обувки на платформа – Когато избирате този тип, трябва да помните за женствеността ви. Ако не изберете правилните обувки, тогава визията ви може да стане груба и тежка.
  • Сандали – Рокля със сандали винаги изглежда много елегантна и женствена.

Обувки за ежедневни рокли

Когато избирате обувки за ежедневна рокля, на първо място трябва да помислите за това доколко са удобни за носене. Това са например балетки, сандали, пантофи или обувки с много малки токчета. Цветът в този случай зависи от избора на горната част на облеклото. Обувките са най-подходящи за стила на роклята, ако например тя е много ярка, тогава е препоръчително да изберете обувките с по-деликатен цвят. Когато избирате романтична рокля, можете да се съсредоточите върху обувките и да изберете яркочервени обувки. В същото време не забравяйте за аксесоарите: чанта, колие или каишка идеално ще допълнят образа.

Можете също така да изберете обувки на висок ток за ежедневна рокля, но ако едно момиче трябва да тича из града през целия ден, по-добре е да се откажете такива обувки. В гардероба на всяко момиче трябва да присъстват чифт черни обувки. Тези обувки ще изглеждат чудесно с всякакви дрехи. И са подходящи за всички поводи.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове