Подреждане на кухни от Борман Комерс

Обложка

Подреждане на кухни от Борман Комерс

А ти хареса ли тази статия?!?

Всеки един от нас се е изправял пред дилемата как да подреди кухненското си помещение правилно. Фирма Борман Комерс е вносител и производител на кухни от повече от 10 години в България. Ще се опитаме да пресъздадем техните съвети за правилната подредба на кухненското помещение.

Ако имате голяма кухня, значи много лесно можете да намерите и изберете кухненски шкафове за нея. Ако е малка, тогава нещата са по-сложни. Няма как да използвате ефективно цялото пространство, без да направите предварителен проект.

Според Борман Комерс, едно от най-важните помещения в жилището е именно кухнята, защото прекарваме много голяма част от времето си точно там. В кухнята се срещаме с приятели, провеждаме празници, храним се и т.н. Това е причината тя да бъде направена така, че да ни харесва и в нея да се чувстваме комфортно и удобно. За това трябва много внимателно да изберем кухненските мебели.
Кои са най-важните неща, за които трябва да се помисли, когато се избира кухня? Първо трябва много внимателно и точно да измерим цялата стая. Естествено, ако поръчвате мебелите от някоя фирма, би трябвало тя да дойде на място и да вземе размерите, но все пак не е излишно и вие да и ги предоставите предварително. Ако изберете Борман Комерс, ще бъдат взети всички размери на стаята и ще се вземат под внимание изкривяванията, които най-вероятно присъстват по стените. Ще бъдат преценени рисковете и проблемите, които могат да възникнат при монтажа около пода и ниската част. Ще бъде изчислено всичко и след това ще се пристъпи към действие.

Мебелите в кухнята се явяват като едно перфектно прикритие на недостатъците, ако се монтират както трябва. Преди да се закупят, трябва да се направи подробен проект на цялата кухня, за да се постигне възможно най-добър ефект и да се осигури повече пространство.

Не е за подценяване и фактът, че в кухнята трябва да се предвидят и монтират различните уреди и мебели за вграждане, осветлението, мебелите, парапетите, стелажите и т.н. Всеки може да мечтае колкото пожелае и да поиска всичко, а ние от Борман Комерс, ще се постараем да го превърнем в реалност. Всичко е възможно при проектирането на кухнята и всичко е изпълнимо. Единствените пречки, които могат да възникнат са парите и пространството, другото е без граници.

Не е за подценяване и фактът, че трябва предварително да знаем за какво точно ще се използва кухнята и колко души ще се хранят в нея. Според това се определят някои размери на елементи и се пресмята колко хора ще се хранят едновременно на масата. В кухнята може да се правят и други неща, като например да се гледа телевизия, да се пере, да се слуша музика и др. дейности. Хубаво е да се помисли и за малките деца – за тяхната помощ в кухнята. Трябва да им се осигури достъп до определени места, където ще могат да се включат в домакинската работа. Така те ще помагат на майка си, докато тя приготвя храната.

Добре е всички мебели и елементи да са подредени по такъв начин, че всеки да се чувства уютно и удобно в кухнята. От Борман Комерс се грижат за това и отделят специално внимание на тези детайли и на ергономията в кухненското помещение. Елементите, като хладилник, мивка, печка, маса, плот, чекмеджета, стелажи и др, трябва да са подредени оптимално и удобно.
Трябва да се предвиди и цветовата гама на мебелите в кухнята. В Борман Комерс се съобразяват с личните предпочитания на техните клиенти. Ако има нужда, може да се доставят мостри до дома, където ще се монтират мебелите, за да се види дали си пасват с паркета, плочките, стените и т.н.

Когато се избират кухненски мебели, трябва да се избере цветови диапазон. В момента има всякакви модели мебели, които биха задоволили вкусовете и на най-претенциозните клиенти. Бюджетът е основата, от която се определя ценовия клас на обзавеждането – дали ще бъде елитно и качествено, или по-евтино и икономично.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове