Ключов елемент в обзавеждането с мебели – кухнята. Модулна или Стандартна?

Обложка

Ключов елемент в обзавеждането с мебели – кухнята. Модулна или Стандартна?

А ти хареса ли тази статия?!?

Без съмнение кухнята е един от най – важните елементи в обзавеждането на един дом. Тя придава стил, елегантност и много лукс към мебелите в останалата част от домът ви. Скоро ни се наложи да си вземем кухня по поръчка и минахме през целият обучителен процес, кое как и къде.Ще ви споделя какви бяха моите впечатление и се надявам да ви помогна в избора, защото е много важно.

Да поръчаме ли онлайн ? – според мен да! Ние намерихме страхотен производител на кухни по поръчка точно онлайн, преди това не знаехме дали дори съществува, това е много важно, защото големите магазини, с големите наеми слагат големи цени,това вече всички го знаем.  Все пак, обсъждането на проекта и вариантите за него е добре да се направят на място, все пак не искате нищо да се обърка, нали?

Използвайте онлайн магазините за мебели и кухни като каталог ! – това е най – важното нещо, което открихме с мъжът ми, докато подбирахме мебели.

В интернет изобилства от модели кухни, харесайте си отделни елементи от всяка една, съчетайте ги и дерзайте, това е формулата. Без съмнение, ако искате нещо много екстравагантно, то наемете си интериорен дизайнер, все пак това им е работата, но ние спестихме тези пари за да ги вложим в за нас най важната от всички мебели кухни.

Насочете се към модулни кухни и системи, ако сте човек, които често си сменя мнението или все му се струват нещата неоправени. Поискайте от фирмата, която ви изработва кухнята да ви направи 3D визуализация, за да можете да си я представите, аз лично не мога много да си ги представям нещата и това ми беше много полезно. То е практика в големите и по – развити страни, при поръчка на мебел. Стандартните, готови модели, често са подходящи за стандартни жилища с прави стени и без много чупки. Те са и значително по – евтини, така че може това да е вашият избор. В тези случай можете да я поръчате и онлайн през магазин за мебели. Тук го няма рискът някоя печка да не се побере между шкафчетата.

Като дизайн в момента определено надделяват по – топлите и светли цветови гами, но не е лоша идея да има и малко черно. Направете така, че плотът на кухнята ви да е в по – контрастиращ цвят, отколкото останалата част. Ако кухнята ви е черна с червени елементи, то нека плотът да е бял. В интернет бях чела за различните видове плотове и техните предимства и недостатъци. Ако успея да я изровя, ще я добавя да я разгледате.

Изборът на механизъм за вашата нова кухня е важен. Интересувайте се за тези, които са най – ниско степен на износване и са практически вечни с лека поддръжка. За съжаление не помня как се казваха… можете да направите проучването онлайн и да споделите, ако разберете, тук с коментар.

В заключение, всичко може да се направи и избере в онлайн магазините, но специално за мебели, особено кухни ползвайте, като каталог, изберете и направете виртуално наддаване, като пуснете запитване към всички производители и сравните цените им. Онлайн е вашата база данни за мебели, ползвайте я смело!

Благодарим ви за отделеното време, ще се радваме да споделите вашият уникален опит. Ще е полезен за околните и нашите читатели ще ви бъдат благодарни! Успех и весело посрещане на новата година с новата мебел  за вашият дом.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове