Обеци за пъп – стъпка по стъпка!

Обложка

Обеци за пъп – стъпка по стъпка!

А ти хареса ли тази статия?!?

Поставянето на обеци на различни части от нашето тяло различни от ушите е все по-разпространено. На устните, на вежда, носа и дори доста по-интимни части са местата, на които се поставят такива пиъсинги. Много актуални са обеци за пъп. Те придават уникалност и сексапил. Не всеки приема това като естетика. Доста хора смятат, че самото поставяне и носене на тази обеца е свързано с болка.

Не бива да се притеснявате от поставянето на обеца на пъпа, ако сте попаднали на правилното място и Ви поставят правилната обеца. Ако и Вие сте от ентусиастите, които искат да са модерни и актуални разгледайте предложенията ни за красиви и уникални обеци за пъп. Доверете се на професионалист , който да я постави така ще избегнете инфекции. Не подценявайте поставянето на такава обеца. Имайте предвид, че бихте могли и у дома си да направите тази процедура, но не е препоръчително. Има си технология, която безболезнено и бързо да се извърши от човек, който е наясно какво прави. Не си правете експерименти, защото последствията може да са нежелани. Дори и медицинско лице да я поставя внимателно се запознайте с евентуалните последствия. Да много е красиво това, което ще се поучи но има клиенти, на които просто не е препоръчително поставянето на такава.  В това число са и бъдещите майки, които ако имат такава то по време на бременността е желателно да я свалят, поради факта, че поради увеличаване размера на корема има опасност обецата да причини болка.

Пробиването става със специална стерилна игла. Имайте предвид, че е възможно кървене, което означава че задължително трябва да имате под ръка и антисептик. Понякога има вероятност от поява на възпаление, което изисква и намесата на антибиотик.  Така че красотата иска жертви и смелост да направите такова нещо. Затова още веднъж подчертаваме да не подценявате мястото, на което желаете да се постави обецата. Ако е необходимо се посъветвайте със специалист. При нужда дори използвайте болкоуспокояващо. Преди да се постави обецата за път  старателно трябва да се дезинфекцира мястото. Освен това се препоръчва и обецата също да бъде поставена в разтвор, който да я направи абсолютно стерилна. Това Ви гарантира , че няма да има нежелани алергични реакции. Пункцията не бива да е на прекалено голямо разстояние една от друга, за да не се нарани кожата.

Когато правите това в козметичен салон се използва анестезия, като по този начин вие и поставящия се чувствате спокойни. Когато тялото е отпуснато и в покой мускулите са отпуснати и процедурата минава изключително бързо и леко. Няма от какво да се притеснявате. Важен е крайният резултат. За да се избегнат възпаления няколко дни след поставянето на обецата за пъп обтривайте  с водороден пероксид. Ако раната обаче не зараства е желателно да посетите лекар. Не всяко тяло е в състояние да приеме тази украса.  Редки са подобни случаи, но е желателно да бъдете информирани.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. секс шоп (секс шоп)

    Винаги съм намирал обеците на пъпа за много деликатно и нежно бижу, което по доста закачлив и индиректен начин провокира въображението, страстта и желанието в мъжа. Жалко че модата се измести от татуировките, които са далеч не толкова женствени като обеца на пъпа. Друг любим и нежен леко позабравен аксесоар е също така гривничка на женски глезен.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове