Модерни сме и с екстравагантни летни обувки.

А ти хареса ли тази статия?!?

Летните модни линии са винаги ярко цветни, бляскави, чудати дори и това без изключение се отнася и за обувките. За да бъдете буквално в крак с модата, можете да изберете за гардероба си няколко чифта екстравагантни летни обувки.Комбинирайте ги с чанти и аксесоари в същия стил и ще бъдете зашеметяващи.

Летните обувки в металически отблясъци са особено актуални в момента. И изобщо не трябва да се ограничавате само в златистите и сребристи нюанси. На пазара може да откриете модели в най-различни ярки цветове с металически завършек,  които са много шик. А ако пък целият този бляскав ефект ви идва в повече-подберете едноцветни обувки с метални елементи или декорации.

Летни обувки с каишки. Абсолютен хит са обувките, с кожените каишки-обикновено на висок ток и с капси и метални шипове в допълнение. За ежедневните ви разходки пък може да изберете сандали или чехли с разноцветни текстилни връзки, които да обхващат стъпалата, глезените и дори прасците на краката ви.

Футуристични летни обувки.Тук въображението няма граници. Моделите изобилстват от чудати форми, щампи и декорации.Колкото по-драстични са комбинациите, толкова ефектът е по-голям. За любителките на екстравагантността в крайните й форми са на разположение летни обувки на високи токове във всякакви геометрични форми. Платформите от свия страна не отстъпват по визия. А ако прибавите и връзки, ципове или каишки на най-изненадващи места, със сигурност ще се откроявате от другите.

Летните обувки на плътен ток и подметка или на дебела платформа са друг различен избор.На пръв поглед малко грубички,тези обувки са много удобни и практични. Ще имате едновременно и височина, и стабилна осанка. Токовете и подметките често са изработени от пластмаса или дърво. Изберете ги в ярки цветове за лятно настроение и в текстилни материи, за да ви е леко на краката.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. Моник (Петър)

    Обувки, чанти, и дрехи никога не са достатъчни :)

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове