Manakifilm.com.mk – за живота, като на филм.

А ти хареса ли тази статия?!?

Манаки филм е е-списание за живота, като на филм, защото животът ни е сцена, а ние сме актьори и главните герои в него. Идеята е да споделяме преживявания, като всеки сподели нещо от своето ежедневие, своето виждане за тази сцена – живот… Можете да споделите нашето виждане, да се регистрирате в сайтът и да публикувате статийка.

Статия или новина за вашето виждане, за вашите религиозни виждания, дори, или просто да изразите мнение, за политика, за децата, за вижданията ви за обзавеждането, мебели или каквото ви дойде на ума…

Манаки филм е известен филм от братята Манаки, които пожънаха огромен успех в световен мащаб, за повече информация, можете да разгледате фейсбук профилите им или направо в Wikipedia. Та идеята е да ползваме техните успехи и известност, за да ги популяризираме още повече, чрез манакифилм – е-новинарски потребителски сайт. И да привлечем по – голяма аудитория за техният филм и същевременно да помагаме на хората да изразяват своята позиция, независимо дали е критична или не. Няма да се цензурират критични менения за филма или позиции спрямо актиорите в него. Идеята е просто да се забавляваме, споделяйки позиция по проблемите, които ни съпътстват, ако мъжа ви се кара или имате проблем с детето, бебето, то споделете, нашето филмово общество, ще ви помогне с каквото можем.

Manakifilm.com.mk – е за живота, като на филм, това е мотото ни. В нашето време, забързаното ежедневие и проблемите с почти всичко, искам да създадем един микро-климат с нашият сайт, за да можем да гарантираме приятно преживяване на читателите ни.

За повече информация можете да посетите нашият скромен сайт, или директно да попитате за него чичо гугъл.

Ще се радваме на вашето присъствие в сайтът ни, надяваме се да споделяте нашите новини и аматьорските публикации на нашите читатели, за да можем да достигнем до по-голяма аудитория по – бързо и да направим братята Манаки още по – известни.

Благодарим ви за отделеното време,

Всичко добро и до нови срещи !

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове