Характеристи на лаптопите от серията Aspire Ethos на Acer

А ти хареса ли тази статия?!?

Серията лаптопи Aspire Ethos на Acer е предназначена за всички потребители, които желаят да получат последните достижения на технологията във възможно най-изтънчената опаковка. Aspire Ethos оставя усещането за висококачествена вградена преносима система за домашно кино, заради ултрареалистичната картина и професионалната акустика. Интересна новост при тези лаптопи е подвижният тъчпад, последен писък на технологията, който изваден може да се използва и като дистанционно за лаптопа.

Основните предимства на всички лаптопи от серията Aspire Ethos на Acer са следните:

 1. Изключителна мултимедия.
 2. Висококачественият дисплей на тази серия лаптопи на Acer е LED-подсветка, което позволява на потребителя да се наслаждава на картина с живи и ярки цветове, дори когато тези лаптопи са включени на енергоспестяващ режим. Специално разработеното от Acer clear.fi междуплатфомено решение автоматично обединява  медийното съдържание от различни устройства в мрежата на потребителя, така че то споделянето на информация е максимално улеснено. Всички лаптопи от серията Aspire Ethos на Acer разполагат с долби съраунд система, постигаща студийно качество на звука, а вграденият HDMI мултимедиен интерфейс позволява свързването към още по-голям екран, въпреки че екранът при тази серия лаптопи достига до зашеметяващите за преносим компютър 18.4 инча.

 3. Върхово изпълнение
 4. Моделите лаптопи от тази серия на Acer разполагат с мощни процесори от второ поколение като Intel Core i7, при които т.нар.  turbo boost-технология  позволява те да работят и на по-високи честоти от стандартните при определени контролирани условия. DDR3-паметта позволява 2 пъти по-бърз пренос на данни при използване на 30% по-малко енергия от предишното поколение памет DDR2. Батериите Power Smart на Acer при тази серия лаптопи са издържат над 3 пъти по-дълго от традиционните батерии. Наличният стандарт USB 3.0 позволява десетократно по-бърз трансфер на данни в сравнение с по-стария стандарт USB 2.0. Всички тези характеристи правят серията Aspire Ethos на Acer изключително подходящ избор за хора, които търсят лаптопи, способни да поддържат и най-тежките компютърни игри.

 5. Изтънчен дизайн
 6. Строгите черни матови и лъскави повърхности, алуминиево-магнезиевият капак и изчистената гумирана клавиатура с подсветка излъчват класа и стил. Гланцираният дисплей, достигащ до самите ръбове на капака, е без рамка и дава усещането за панорамност на образа.

 7. Свръхиновативен контрол и комуникация
 8. Основната революция при тази серия лаптопи на Acer е именно разглобяемият тъчпад MediaRemote, който работи освен като обикновен тъчпад, и като чувствително на допир дистанционно за управление на мултимедията при тези лаптопи от разстояние. Друга революционна новост при някои модели лаптопи от серията е наличието на биозащитен четец за пръстови отпечатъци, осигуряващ изключителна биометрична сигурност на потребителя. Наличният USB 3.0 порт позволява зареждане на свързаните мрежови устройства дори и при изключен лаптоп.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

8 Коментара

 1. Е такова нещо с тъч пада не бях виждал наистина , иновативно , макар ,че лично на мен рядко ми се налага да използвам такива неща. Преимущество е когато примерно пускаш нещо да гледаш на телевизор и от креслото можеш да управляваш така. Аз лично обаче съм си взел едни wireless мишка и клавиатура и няма грешка :)

 2. Ехааа искам да си закупя.Мисля,че ще е страхотен ! Благодаря за статията.

 3. Veronique (Вероника Братанова)

  Страхотно звучи :)
  А някой от вас дали има представа кога се очакват тези нови чудовищни лаптопи да достигнат и при нас? По европейските онлайн магазини вече се предлагат различни конфигурации.

 4. Часовници Джулиани (Димитър Драгнев)

  Принципно съм имал Acer и не бих казал, че съм много доволен от качеството на материалите от които се правят, но пък доста издържа и въпреки, че вече, не го прилича на нищо, си работи безпроблемно. Виждал съм къде-къде по-скъпи лаптопи, които се чупят доста по-рано. Иначе на външен вид и като характеристика не е никак лош.

 5. horoskopa.org (Мирослава)

  Всъщност Acer правят доста добри модели напоследък – и като дизайн, и като мощ. Имам 2 такива в къщи и съм супер доволна.

 6. домейни (Събина Ангелова)

  Андоне ти ползваш ли го този модел. В смисъл имаш ли лични наблюдения над него?

 7. Точно този модел не съм ползвал :)

 8. Часовници (Пеко)

  Миналата седмица се сдобих с Ацер.. и имаш 4 изгорели пиксела! Веднага го върнах в магазина и го смених с нов, който пък имаше проблем със звука, въобще го нямаше и него върнах и накрая си взех Asus.. Да чукна на дърво няма проблем :)

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове