Комбинирани Бебешки Колички 2 в 1

Обложка

Комбинирани Бебешки Колички 2 в 1

А ти хареса ли тази статия?!?

Едва ли има майка, която ще се похвали, че е успяла на сто процента да уцели правилният избор за комбинирана бебешка количка. В стремежа си да изберем най-доброто за децата си купуваме такава, която да има всички „екстри“ и да осигурим максимален комфорт за бебето и себе си при ежедневната и употреба. Винаги има какво да желаем от бебешката количка и все нещо няма да е така както бихме желали. В желанието си да удовлетворят и най-капризните родители производителите непрекъснато усъвършенстват предлаганите на пазара модели. В действителност обаче това возило ще използвате максимум 2 години. Така, че го изберете така, че да не утежни семейния бюджет и в същото време да даде най-необходимото, от което имате нужда.

Много често се купуват комбинирани бебешки колички 2 в 1. Тези модели са доста функционални тъй като със самото закупуване на една всъщност получавате два варианта или коша, които ще ви бъдат необходими при отглеждането на детето. Първият е така нареченият кош за новородено. Той е предназначен за възраст от раждането до момента, в който детето започва постепенно да изправя гърба си до седнало положение. Изключително удобен е този кош поне до шест месечна възраст на бебето. Почти всички производители са се погрижили за сигурността и това да направят возенето максимално комфортно за малкото човече. Този кош лесно се поставя и отстранява от основната носеща конструкция на количката. Някои модели разполагат с допълнителни амортисьори, освен тези в основата, които карат коша леко да се поклаща и по този начин имитират люлеенето в люлка. Това действа изключително успокояващо за мъничето и поради това много майки споделят, че бебетата им спят повече по време на разходка, отколкото ако са вкъщи в креватчето си.

Кош номер две и пригоден за вече пораснали бебчета или по-точно за тези около пет-шест месечна възраст. Те се характеризират с по-отворения си кош, който има възможност да променя позицията на гърба и краката. В зависимост от това на каква възраст е вече Вашето дете можете сами да определите ъгъла на повдигане на двата вида механизми. Хубавото при този кош е, че има изцяло легнало и седнало положение. По този начин ще успеете да така да нагласите бебето по време на разходка, че дори и да заспи то няма да чувства напрежение и дискомфорт.

Родителите оценят доста високо моделите комбинирани бебешки колички 2 в 1, ако те разполагат и с опция за обръщане на посоката на движение на коша или дръжката. Това е от значение, защото когато бебчето е прекалено малко коша е желателно да бъде обърнат към майката. Тя трябва да има постоянна видимост върху детето. Когато са много малки бебетата нямат изградени рефлекси и има голяма вероятност, когато са легнали да се задавят от слюнка или храна, която наскоро са приели. Бързата реакция на майката в случая е много важна и поради това е почти задължително бебешкият кош да е обърнат в посока обратна на движението.  При този, предназначен за по-големи деца дори и да е обърнат винаги сенника, който е към него разполага с прозрачно прозорче, което дава възможност на майката да има непрекъсната видимост към бебето.

Цялостната визия на бебешката количка е много важна. Освен , че изглеждат добре тези количка са все по-усъвършенствани и маневрени.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове