Комбинирани колички 3 в 1 – за Бебенца – Babylibe.bg

А ти хареса ли тази статия?!?

Самото наименование на вида бебешки колички говори за съвкупност от няколко модула, които са включени в един продукт. Първото нещо , което асоциирате е, че по този начин ще спестите пари. Абсолютно сте прави. Това е точно така, поради факта, че един модул бихте могли да използвате за две предназначения  и така да избегнете купуването на още един продукт. Комбинирани бебешки колички 3 в 1 обикновено включват два коша и допълнение към тях бебешка кошница, която можете да използвате и като столче за кола. Ще започнем първо с нея. Ако тръгнете да купувате такава бъдете готови да се разделите със сума от порядъка на 100 или 150 лева, в зависимост от това кой производител ще предпочетете и дали кошницата ще има допълнителни аксесоари. При закупуване обаче на комбинирана бебешка количка този модул на практика Ви идва като подарък. Това определено е добре, защото така стигнахме до първоначалното си твърдение, че този модел колички са супер изгодни предложения.

Бебешката кошница е много удобна. Когато детенцето е още твърде малко това е начин много лесно да го транспортираме. Например ако Ви се налага да пазарувате , ако разполагате с такава кошница много лесно можете да я поставите в количката за пазаруване и по този начин ръцете Ви ще са свободни и ще имате пълна свобода за действие. А бебето спокойно може да спи в удобния кош, без да бъде обезпокоявано. Друго предимство е, че кошницата се използва и като бебешко столче за кола. Самата конструкция е съобразена с това и коланите на автомобила имат възможност да я захванат и така да се осигури безопасност на бебето при шофиране. Много производители също изработват основата така, че да можете върху нея да слагате и кошницата. Така докато бебето е още малко можете да използвате дори само нея. Спокойно можете да разхождате бебето в парка без да се притеснявате. Така че до тук сметките са във Ваша полза.

Скелета на комбинираните е изработен от различни материали, но тенденциите са насочени към по-олекотени такива. Много майки преди за закупят комбинираната количка 3 в 1 проучват кои видове и модели тежат по-малко. Това е от голямо значение когато трябва да се качва количката по стълби, асансьор или в автомобил.

Останалите два коша в комплекта са често зимен и летен. Този, който е подходящ за студените зимни дни е по-затворен. Разполага и с допълнителни покривала. Те имат за цел  да предпазят бебето от вятър , студ или снеговалеж. Изработени са от материал наподобяващ брезент. Той е много устойчив на зимни условия. Допълнен е с дебел дунапрен, който от своя страна да дава допълнителна мекота и удобство на бебето. Този, който е предназначен за топло време е доста отворен. Липсват покривала, които са безсмислени за употреба през летните месеци.

Избирайки количка за най-важният член на семейството на първо място е необходимо да осигурите максимално удобство и комфорт на детето и на себе си. Това количката да вози добре и да е маневрена е много важно. Стабилността на бебешкото возило пък ще Ви гарантира безопасни и безпроблемни разходки, независимо от разстоянията, които ще трябва да изминете.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове