Какво трябва да знаете при избора на душ кабина

Обложка

Какво трябва да знаете при избора на душ кабина

А ти хареса ли тази статия?!?

Всяка баня става става по- уютна и комфортна с душ кабина. Няма мокри и хлъзгави плочки, помещението е винаги чисто и сухо.

Душ кабините се предлагат в различнини форми-  правоъгълна, овална, петоъгълна. Формата трябва да се избере в зависимост от големината на банята. Освен външно, трябва да огледата кабината и отвътре. Пространството трябва да бъде комфортно, така че да се чувствате удобно и да не се блъскате в стените. Петоъгълните форми осигуряват най- голямо вътрешно пространство. Но каквато и да изберете, заложете такава с на плъзгащи или сгъващи се врати.

Размерът на душ кабината е в зависимост от размера на банята. Те се призвеждат в стандартни размери, но една душ кабина винаги може да бъде изработена по поръчка по желание на клиента.

Една много важна част от кабината е нейното поддушово корито. То също е изключително важно за удобството докато се къпете. Добре е то да има система против хлъзгане, да се почиства много лесно и най- вече да е изработено от висококачествени материали.

Поддушовото корито може да се замени от прагче за душ-кабина. Но тъй като под вратата на кабината се поставя линеен сифон, прагчето може да отпадне. Линейния сифон е много функционален, той не се пука и не пожълтява.

Можете да закупите душ кабина с високо качество и на много изгодна цена. Може да изберете с повече екстри- хидромасаж, сауна, подвижен душ, вградено радио и др. Може да поръчате по ваш избор-  дебелина, цвят на стъкло и т. н.

Освен това, много е важен монтажът на душ кабината за вашата баня, от който зависи нейната здравина, уплътняването и дълготраността й. Съветваме ви да се доверите на професионалисти, които да ви дадат гаранция. За да бъде правилно монтирана душ кабината е необходимо да се вземат точни размери; стъклото да се изработи по размерите, за да няма разминавания; и уплътненията да бъдат качествени.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове