Съвети как да обновите банята, без да променяте облицовката на стените

Обложка

Съвети как да обновите банята, без да променяте облицовката на стените

А ти хареса ли тази статия?!?

Искате да преустроите банята си, но без да се налага да харчите твърде много, нали? Искате да спестите пари! Или пък плочките са в отлично състояние и не се нуждаят от подмяна. Тогава аксесоарите са решението за внасяне на необходимия ви цвят.

- Добавете растения, те внасят живот и цвят във всяко помещение. Освен това има много стайни растения и цветя в различни тонове, които ще се превърнат в център на вниманието.

- Сменете мивката с такава в цвят, който съответства на плочките, или добавете нов плот в смел цвят.

- Включете мебели за съхранение в ярки цветове, както и кошници или удобна пейка.

- Тапети: Възможностите тук са безкрайни, има огромно разнообразие от дизайни и цветове, можете да купите всеки от тях, който подхожда, и да го поставите на някоя от стените на банята.

-Боядисване на плочките: Разбираме, че този вариант не ви се струва много привлекателен, но не можем да го оставим настрана. Освен това е задача, която не изисква много допълнителни разходи, а и е добра възможност да покажете художника във вас. Опитайте, може би резултатът ще ви хареса!

Боядисване на плочките

Преди да започнем да боядисваме плочките, трябва да уточним, че за този случай не можете да използвате просто всякаква боя. Боядисването на плочки изисква специален вид боя, като на пазара можем да намерим два вида специална боя за плочки.

- Синтетични емайли: Тези бои са на маслена основа, следователно крайната работа ще има лъскав вид, освен това са доста устойчиви на влага, което ги прави идеални за нашата задача.

- Акрилни емайли: За разлика от предишната, тази е на водна основа, така че в края на работата няма да блести толкова, но пък е екологична боя, защото не включва разтворител. Тя не пожълтява основата, също така е устойчива на петна и е идеалният избор, ако искате плочки в светъл цвят.

Изберете свободен уикенд, съберете всичко необходимо, поканете приятели, семейството, пуснете музика и оставете вътрешния си художник да свърши останалото. Крайните резултати може да ви оставят впечатлени.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове