Какво представлява кредитът без поръчител и за кого е подходящ?

Обложка

Какво представлява кредитът без поръчител и за кого е подходящ?

А ти хареса ли тази статия?!?

Според последни проучвания все повече българи се доверяват на услугите на кредити, което е показателно за развитието на икономиката в България. Докато има толкова засилено търсене от страна на българския гражданин, все повече и повече кредиторни фирми ще отварят врати.

За потребителите това е добра новина, но за банките е обезпокояващо. Небанковите институции предлагат значително по-смекчени условия за получава не кредит, отколкото лицензираните банкови институции. По-кратък срок, по-малко условия, което води до много повече клиенти за небанковите институции и по-малко за банковите.

Един от най-често предлаганите кредите е заемът без поръчител. Харесван и често взиман от повечето потребители, той настига по популярност бързия кредит и има голяма вероятност скоро да го надмине. Най-вероятно повечето от вас са чували за кредит без поръчител, но знаете ли какъв всъщност е той е какво представлява? Е, време и да разберем.

Често условие за получаване на кредит е осигуряването на поръчител. Поръчителят е лице, което гарантира пред банковата институция, че ще върнете кредита. В случай, че нямате възможност да доизплатите оставащите вноски, поръчителят трябва да поеме отговорността и да върнете взетите пари.

Точно поради тази причина трудно се намират хора, които да се наемат с отговорността да станат поръчители. Ако човекът, който е взел кредитът, не изпълни задължението освен че застрашава себе си, то и поръчителят е подложен на опасност от лоша кредитна история или дори влизане в затвора. Повечето са запознати с процедурата и независимо дали кредитът е на близък, или познат не се съгласяват да бъдат поръчители.

Затова от няколко години насам съществуват кредити без поръчител. Кредиторните фирми осъзнават, че голяма част от хората се отказват да вземат кредит, след като не намерят поръчител. С цел да не губят повече клиенти, се създаде заем, при който поръчителят не е необходим. Може да вземете желаната сума, без да молите приятели и познати да заемат тази отговорна позиция.

Изпълнявате останалите условия, които най-често са да имате навършени 18 години и да бъдете български гражданин и получавате парите. Кредитът е подходящ за всеки, който се нуждае от спешни пари и не желае да търси чужда помощ. Знаем, че понякога една такава молба може да развали отношенията с близки или приятели. За да не изпадате в неприятната ситуация, изберете кредитът без поръчител.

Както всяко друго нещо, така и този вид заем има своите отрицателни страни. Това ще бъде в лицето на лихвата, която може да бъде малко по-висока от обикновено. Но при повечето бързи кредити, тя е завишена, така че това не е особена разлика. Взимате парите за кратък период, докато получите заплата и след това връщате сумата, сякаш нищо не е било.

Ако търсите решение и за вашия случай, кредитът без поръчител е най-добрият избор. Справяте се сами с проблема, без да търсите допълнителна помощ от семейство и приятели. Не товарите никого със задължението да бъде поръчител.

Доверете се на кредита без поръчител. Сами ще се уверите в ефективността на кредита и колко по-лесно е да се вземе кредит без поръчител. Не чакайте повече, а кандидатствайте още сега!

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове